Annons:
Etikettv64-solvalla
Läst 411 ggr
ThomasH
2005-10-05 15:53

V65 Solvalla 5/10

V65:1 8 Lukas Farming gör comeback efter fiaskot i Frankrike - och kusken Pasi Aikio hyllar sin stjärna i en intervju med kana 75:
– Det är en härlig individ. Ingen idiot på något sätt utan en skön häst, säger han.
Problemet med ett 8:e spår bakom bilen avfärdar Passi Aikio när han försätter intervjun:
- Hans enda svaghet är att han inte är startsnabb. Därför blir det nog som vanligt, vi hamnar mitt i smeten någonstans. Men det spelar inte så stor roll. Jag tycker han ska räknas ändå.
Jag tycker att motståndet är hästar som en Lukas Farming normalt ska besegra och väljer att singla honom.

V65-2: Ett mycket öppet lopp för den lägsta klassen, tillägg för dem som har vunnit 55.000. Här gör 12 Call ’OBoy en intressant start från tillägg med Björn Goop i sulkyn och ska därför räknas. Men vi garderar vilt. Det är mycket jämt spelat mellan 6 Askö Cub, 13 Solide Girl och 7 Dubble Herman. Men vi streckar på. 13 Call O’Boy har jag nämnt att Goop kan får fart på. 9 Harper Viper har bra form och 14 Scarlet Ano har bra fart för klassen och jobbar tydligen mycket bra

V65-3: Det är mycket jämt spelat mellan 1 Sambuca Zon, 1 Bidde Best och 4 Vanilla Sky. 7 Greaceful Glide som är en 3-åring i träning hos Walmann som jag tror mycket på.

V65-4: 8 Embargo As, är bästa hästen men formen och spåret är mycket stora frågetecken. Vi streckar därför 1 Caesar T.T även om han riskerar att fastna invändigt och 14 Persos Annie som Robert Bergh tror mycket på. 9 Staro Whist har kraftigt stigande form och springer barfota igen som senast när han var klart förbättrad. 6 Tycoon Boko är hopplöst osäker men har en fart som få i detta lopp om han fungerar.

V65-5: Motiverad favorit och ett förslag på singelstreck är Peter Untersteiners 3 Vickers Gamma som har formen på topp och är kraftigt distansgynnad. Jag väljer dock att gardera honom med 8 Robin Q som har mött hela årgångseliten och har en mycket bra fart för klassen. Jörgen Westholm har ju äntligen fått lite snurr på sitt stall och Robin Q jobbar tydligen mycket bra.

V65:7 7 Nisse är en fyraårig fux som lovar mycket och vinner både i spets och bakifrån. Men nu får han nått att bita i. 5 Orlando Karsk är nu ute mot ett betydligt beskedligare motstånd. Stefan Melanders 3-åring har ju mött årgångseliten och här slipper han All American Boy och G.Moll.

Detta blir 480 rader och jag reducerar det till 200 rader på 63 kuponger

Annons:
Upp till toppen
Annons: