Annons:
Etikettv75
Läst 396 ggr
ThomasH
2006-02-10 20:42

V75 Åby 11/2-06

Detta system tänker jag spela. Denna vecka ser det lite öppet ut och jag har ökat insattsen till 500 kronor. Som vanligt så bygger systemet på artikeln "V75 Tips Åby 11/2" och är ett reducerat system. Grundraden är på 3780 rader och reduceras med Jokersystemet till 994 rader på 84 kuponger. Detta sker genom min 1 av 3 utgångshästar (fet stil) och 1-4 A-Hästar, 1-3 B-Hästar och 0-2 C-Hästar. Vinstchansen blir då 70 %.

1: 8 Pikachu(A), 6 Prince Of The Sea(B), 3 D.J.Seabrook(B), 7 Inkasso(B), 9 Qapital Cape(C), 7 Ray Hornline(C)

2: 11 Information Center(A)b, 1 Västerbovivinnare(B), 6 Drisco Accenta(C)

3 Hot Shot Knick

4: 2 Closed Case(A), 5 Nicolas Cake(B), 4 Blue Zorro(B), 12 King Sunflower(B), 10 Ynot Boy(C), 3 Coopy Kax(C)

5: 4 Invincible Dust

6: 2 Rado(A), 10 Taylor Boko(B), 12 Ligne Droite(B), 11 Open Mind(C), 7 Natadaq Boy(C)

7: 3 Luckytobeborn(A), 1 Rapkin(B), 2 Malin E(B), 12 Sixten Palema(B), 5 First Mack Grocer(B), 4 Lucky Miracle(C), 7 Carpricon Label(C)

Lycka Till

Annons:
hafor
2006-02-10 21:34
#1

Thomas, du vet väl att du har hand om kamelernas tips till denna vecka ? Jag åsyftar då din kommentar att du ökat insatsen till 500kr som är våran standard.

ThomasH
2006-02-10 22:00
#2

Ojo, men jag hoppas på lite tips från TIF att komplettera systemet med.

hafor
2006-02-11 00:30
#3

Okeydå. Här kommer lite utsvävningar från min sida ;-)

V75-1: Jag har valt 3 D.J. Seabrook som en spikkandidat. Det finns naturligtvis tuffa motståndare och jag har ju själv tidigaer pekat på 9 Qapital Cape som en möjlig kandidat. 6 Prince Of The Sea har blivit hårt spelad, sannolikt mest på grund av Björn Goop. Han har inte visat något tidigare på V75 som avskräcker. 7 Inkasso är nog en bra häst, men inte ens Erik har så lätt att förvalta det knepiga läget. Hon är inte startsnabb och hamnar troligen på vingel direkt. 10 Curry Guvijo har haft svårt att sträcka på sig nå med nosen först. Möjligen kan Örjan lura honom till det. 8 Pikachu har ett dåligt läge med bakspår intill sargen. Kan bli svårt för Åke att hitta ut i tid.

V75-2: Nu är det väl dags för 2 Ritzy Hornline med framspår och bilstart. Hon är mycket bättre än raden och även om hon uppträtt hispigt i några lopp på V75 förra året så kan det bli bättring om hon når spetsen. 11 Information Center har tjänat bra pengar och verkar gå bäst bakifrån. Blir favorit imorgon, men jag tycker det är svårt läge och tufft emot, även om Erik är optimistisk. 1 Västerbovivinnare har tidigare visat sig kapabel att ge dessa medsystrar en match. Nu riskerar hon dock att bli instängd. 6 Drisco Accenta ska köras med norsken för första gången sedan toppåret 2004. Hon har haft stora problem sedan dess, men enligt Nicolaj Andersen är hon nu redo att tampas på V75 och var bra senast som 2:a från dödens. Bra läge med vinklad vinge. 7 Tequila Zon slog senast DA, men liftade då med i ryggar när DA fick jobba i dödens. 10 Itty Bitty har en vass spurt och får hon draghjälp fram till upploppet kan hon bli svår att stå emot.

V75-3: 9 Hot Shot Knick är bästa hästen utan tvivel. Frågan är bara om detta är ett preparélopp eller ej, med tanke på att han redan är klar för final. Korpen vet ju redan att han klarar sig bra i klassen nu på vintern. Möjligen vill ägaren passa på och tjäna fina pengar när många tuffare motståndare har vintervila eller är i Frankrike. I brist på bästtre spikkandidater blir han dock 1:a handsval som spik.

V75-4: Klass III och långlopp ger öppning för skräll. Jag tror att risken för galopp på favoriten 2 Closed Case är rätt stor, men Erik har ju vunnit med honom på långt trots galopp. Här gäller det att kryssa så långt man har råd. Min vinnare i loppet heter 12 King Sunflower, som nu efter lång vila är tillbaka och har ett lopp i kroppen som dessutom var imponerande. Men som sagt det finns många kandidater utöver dessa två!

V75-5: Stolopp av lägre klass=normalt ny skrällchans. Men det finns en skillnad och hon stavas 4 Invincible Dust. Har tidigare visat att hon hävdar sig i klassen och från samma läge senast på V75 vann klart. Väljer man att inte spika så öppnas fältet för många med chans. Värst emot blir nog i så fall 2 Jimjam eller 7 Brave Princess.

V75-6: Nu är det dags för Stig-Eriks bästa chans i omgången, 10 Taylor Boko. Den här gången blir han inte instängd med krafter kvar. Han sveper fältet på upploppet och sätter nosen först. Värst emot blir 6 Galaxy Chip OM. 2 Rado tror jag har tveksam form och även om Ulf Stenströmer anser att han är tillbaka på allvar, så tror jag att han behöver ett lopp i kroppen mot detta tuffa motstånd. 12 Ligne Droite har varit lysande de senaste starterna på V75, men den här gången är läget och distansen för svåra. Det är faktiskt exakt samma läge som senast på V75 på just Åby då han slutade oplacerad. 11 Open Mind har varit bra på V75, men senast var hon inte bra och formen är tveksam inklusive läget.

V75-7: Nu är det dags för förra veckans favorit som gjorde en tveksam insats då ;-) Nu handlar det om ett helt varv kortare, rätt bra läge bakom den vinklade vingen, åter Thomas Uhrberg och Åby - alla förutsättningar för seger 7 Capricorn Label! 1 Rapkin blir favorit tack vare Björn Goop, men har fel distans och riskerar att bli instängd. 5 First Mack Grocer brukar kunna följa bilen bra och kan ta spets eller i alla fall göra upp om den med 2 Malin E. Erik var dock lite tveksam till hennes chanser. 4 Lucky Miracle var klart bra senast och kan dra nytta av en startrusning. Får inte glömmas bort.  10 Tuff Du Mä har svårt att vinna, men hängde med bra när Stanley Bar vann senast på V75. Han är inte med imorgon. 11 Play On Me gjorde ett bra lopp senast med ny utrustning. Kan få svårare att upprepa bedriften nu från svårt läge. 3 Luckytobeborn har gjort två bra lopp, men det var med sin favoritkusk, lärlingen Tom Berg. Inte för att Olle Goop skulle vara sämre precis, men ibland fungerar ju en häst bättre med vissa kuskar. Jag stälelr mig tveksam denna gång.

Upp till toppen
Annons: