V4

V4-1 Åby - Märkliga saker.

2008-02-05 16:22 #0 av: brutalaccent

PIMPERNEL K. och stakars Ricardo Bianchi fick sin seger i loppet fråntagen i hans blott 2:a start i livet. och för att strö lite extra salt i såren så åkte han på en avstägning i drygt 1 vecka. ingen rolig start på karriären för denna lärling.

leder hela upploppet ner och hästen bryter ner och går på OS-spåret. vann med säkert 20meter till närmsta motståndare.

jag hade nog letat reda på en hagelsprakare och sökt upp bandomaren i detta fall.

Anmäl
2008-02-05 16:38 #1 av: electra

Fast inte var det väl så konstigt? Ledande ekipage får ju inte använda OS så det var ju regelrätt tolkning av TR av måldomaren. Antar att han fick kub?

Anmäl
2008-02-05 16:45 #2 av: Rickard07

Hmm, om det är så att det är diskning när han bryter när ett spår så är det ju rätt.
Men mycket om inte extremt hårt....

Anmäl
2008-02-05 17:42 #3 av: Harrygirl

Lite löjligt när det inte påverkar ordningsföljden.

Anmäl
2008-02-05 17:47 #4 av: brutalaccent

ja, var egentligen går bangränsen om det är OS. han kan bryta ut ett spår åt andra hållet, då är det okej. näh! skriv om reglementet omedelbums.

jeffla dumt mot spelare, ägare, körsvenne motsvarande när det inte stör några av bakomvarande ekipage!

Anmäl
2008-02-05 19:07 #5 av: Hannna

Kan jag tycka är väldigt löjligt, om det nu inte hindrar någon, har inte sett loppet.

Det finns ju mycket värre exempel där man sluppit igenom lindrigt!

Anmäl
2008-02-05 19:38 #6 av: ina-scot

Skulle vara roligt att se på v75, om det skulle hända några av dom stora kuskarna ,tror inte dom skulle diska i allafall

Anmäl
2008-02-05 19:58 #7 av: Nitro

Jag läste på travronden.se att de måste diskas om båda hjulen är på fel sida vita linjen. Det var ju solklart, men jag tycker det är löjligt då han hade många meter ner till nästa häst.

Anmäl
2008-02-05 20:51 #8 av: Hannna

En regel är klart en regel, inget att säga om det. Även om den är väldigt korkad. Senast Åby hade V-75 var där ju 3 hästar innanför den vita linjen(i silver) Ludde fick några tusingar i böter, men hästen fick ju också sitt tredjepris alltså drygt 30 000. Så det är alltså okej att utnyttja ett extraspår på O.S som inte ens finns?!

Nej, usch..

Anmäl
2008-02-06 00:08 #9 av: Rickard07

På Unibet så var utgångsoddset på "det vinnande ekipaget" 50.00 men sänktes väldigt fort pga spel till 25.00.
Fyfyfyfan vad surt.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.