Annons:
Etikettv75
Läst 609 ggr
Bertil
1/5/06, 7:58 PM

V75 Eskilstuna 7/1/06

V75 Eskilstuna 7/1/06

Nu är helgerna snart över och vi kan lämna nära och kära för att utan dåligt samvete ägna oss år "travialiteter". Aktiviteten har kanske varit lite låg på TIF, men familjen måste oavlåtligt gå före. Så ser det ut i min prioritetslista i varje fall. Lite osäkerhet råder huruvida hafors kameler har "fyra eller fem pucklar" när vi nu går från försöksverksamhet till ren vinstmaskin J

Undertecknad är radinlämnare kommande helg och visst  är det troligt att utdelningen blir bra, men vem surar över det J. Vi kan med självsäkert lugn spika i ett par lopp för att slutligen ha god täckning 7:e loppet går av stapeln.

Ni kanske tycker att detta verkar enkelt, MEN…..vänta tills jag har förklaratJ

Avd 1:

4.Tequilaracing Rose blir favorit som det ser ut nu och visst är han bra, men hur är formen?

6.Slowstarter kan lulla på utan att bli instängd, för att avsluta till vins. Senaste starterna har han verkligen övertygat så formen FINNS där och detta är en möjlig spik!!!! Som kuriosa kan nämnas att han är platsplacerad i mer än varannan start genom karriären.

tips: 6-4

Avd. 2:

Svårtippat, där många som borde vara bra inte visat sig vara det. Jag drar öronen åt mig tills motsatsen är bevisad och "garnerar"!!!!!

6.Västerbovinnare hamnar utvändigt ledaren, men är löpärligare

4.Information center tar troligen ledningen för att troligen vika ner sig på vanligt maner

9.Ritzy Hornline nämnde jag tidigt när LL publicerade startlistorna och jag står fast. I nuläget finns hon endast markerad på 5% av systemen.

5.Global Fashion verkar någon typ av vinterform och det gillar jag.

7.Gloal Glory har visserligen inte segrat men kämpat med den äran och kan stå på tur nu.

9-6-5-4-7

Avd. 3:

3. Lukas Lupin borde vinna detta lopp. Bra insatser i vintermörkret gör denne till en potentiell spik.

6. Flying Herkules Med Sveriges oärligaste kusk vid tömmarna och vintern som främsta säsong vågar jag inte utesluta FH. Men om det fanns ett travets motsvarighet till börsens finansinspektion så skulle tävlandet ha varit slut för några år sedan!!!!

3-6

Avd. 4:

7.Iffy är ett naturligt första val men spika vågar jag ej då "track record" inte impar på mig.

1. Lindy's Guick Dame Det trodde ni inte, men här kan Wallin få bra slagläge om han prickar starten

11. Björboflickan Oöm för läge och senaste vinsterna har kommit från bakspår. Form finns definitivt och "Gamle-Ole" i vagnen ska enligt mig läsas "räv"

2.Simb Raindance Vann senast då som nu med "Catch-Driver-Örjan" dock kommer hon inte till ledning från detta läge men det är då som Kihlström är som bäst. Han kan se hur många luckor och möjligheter som helst när vi andra ser Kinesiska Murar.

7-1-2-11

Avd. 5:

8.Snap On är en snabb herre och på Årjäng tog han över ledn e. 600m från Åttonde!!! Ska han räknas han tidigt eller tidigt??? OK, en del har varit i enkla gäng, men ni som följer mig vet att kunna sätta nosen först prioriteras före klass hos mig.

6.Jumbo Mumbo Jag ger denne en "frisläng". Spåret nu är inte att jämföra med det senaste som var av märke "trånga tvåan". Tro mig HAN HAR FORM!!!!

5.Västerbo Zoofine kördes envetet senast. Kanske var det pga läget och om inte Örjan kör lika offensivt denna gång också så blir det ingen segerhavre för denna märr.

11.Speedy News med duktige Ulf Ohlsson kan hamna fint till trots läget. Lite strul där framme kan starsnabbheten ge fina luckor att utnyttja. Därefter är han helt klart ett segerbud på både form och segervana

12. Real Sugar Helt bortglömd så här två kvällar innan match trots starka insatser på slutet. De tar vi sade Polisen!!

2.Staro Yardbird är en fyraåring i vardande tycks det mig och satsar jag en dukat på honom som inga kulor har J

Stänger loppet här även om det kan finnas mer att göra.

6-11-8-5-12-2

Avd. 6:

"Inlämnare Bertil's känsla för bakspår"

9.Acclaim tror jag mycket på även om läget inte är gynnsamt på 1640m. Men han kan avsluta som en "Apollo 11" och detta kan vara min spik.

10:Rado är ingen man med trygghet lämnar utanför systemet. Men nu är inte "Unge Herr Goop", som vilar denna helg, i lådan och jag tror att han hade behövts för att utgöra den sista lilla udden hos denne kompetente travare.

4.Thrust Memphis kommer att ta ledningen och kan mycket väl stå distansen ut. Något bortglömd av förhandspelarna och med kapable Malmqvist i vagnen känner jag mig säker på mitt val.

9-4

Avd. 7:

3.Galaxy Speed kommer att ta ledningen på passande distans om än med hårdare motstånd än vanligt. Fast det är klent ändå. Ta med honom eller gräm er i all evinnerlighet!!

6.Email Launcher har jag debatterat förut och gör det igen. Sjunneson har flytet och det övertygar mig samt att lång distans är mammas gata för denne bäver.

9.Axel Esskå från stallet med samma delepitet kan Adielsson lotsa fram en seger. Väl känd hos Mäster samt förmåga att trampa på fint även från bakspår gör glädjen att strecka än mer glädjerik. Han kan gå ned mot låga 14 på denna distans och är han i slagläge, vem kan stå emot?????

10.Yamasee Tas med om ni tror att det blir lite fart på denna tillställning.

11. Foreign AE borde ha visat sin finaste sida sedan en tid tillbaks och det gör inte ont att utesluta denna travare denna gång mot de senaste insatserna och motståndet i detta lopp.

3-6-9-10

Systemet:

Just nu 3840 radre och utan spik!!!!!!!!!

1: 6.Slowstarter; 4.Tequilaracing Rose

2: 9.Ritzy Hornline; 6.Västerbovinnare; 5.Global Fashion; 4.Information center; 7.Gloal Glory

3: 3. Lukas Lupin; 6. Flying Herkules

4: 7.Iffy; 1. Lindy's Guick Dame; 2.Simb Raindance; 11. Björboflickan

5: 6.Jumbo Mumbo; 11.Speedy News; 8.Snap On; 5.Västerbo Zoofine; 12. Real Sugar; 2.Staro Yardbird

6: 9.Acclaim; 4.Thrust Memphis

7: 3.Galaxy Speed; 6.Email Launcher; 9.Axel Esskå; 10.Yamasee

3840r => 1980kr men vi reducerar ner det till 600kr

Annons:
hafor
1/5/06, 10:00 PM
#1

Jag har fortfarande inte fått något svar från Ola. Så jag vet inte om han är intresserad.

Hör vi inget senast nu på lördag före 12.00, så gäller 4 pucklar på lördag i alla fall.

Kommentar till loppen.

V75-1: Jag tycker du har fångat det mycket bra. Liten brakslapp för att Slowstarter G som faktiskt gått upp en klass, men läget är bra då han föredrar spår hyggligt långt ut på vingen för att hamna bättre till så spåret är bra. Den finska gästen Black Napkins är svårbedömd, men jag är lite rädd för den och att Jörgen S kör gör ju inte saken sämre. Han är i ett stim nu och har tydligen köpt lotter med vinst varje gång. Tequilaracing Rose är nomralt den bästa hästen.

V75-2: Jag håller fortfarande Information Center som bästa hästen i gänget, men hon gör sina bästa lopp på väntan. Även här kör Jörgen S igen och han kan faktiskt starta med 2 segrar.  Jag hade själv Ritzy Hornline på spikraden senast på Åby, men hon svarade med galopp som tyvärr händer då och då. Västerbovinnare gör alltid ärliga lopp och ska inte underskattas. Global Fashion har V75-erfarenhet och tuffhet, ska inte heller underskattas.

V75-3: Relativt ihåligt Guldlopp och dessutom 1640m auto där mycket kan hända beroende på hur starten förlöper. Lukas Lupin har dock visat kanonform och bör vinna detta. Men då brukar ju Murphy vara framme och sätta käppar i hjulet. Om "Rödnäsan" får för sig att ladda för spets (under förutsättning att han kan köra barfota med Flying Herkules) tror jag det finns risk för en större överraskning. Joyau D'Urbain har ju mött tuffare hästar i Guld och drog ju 1.11,7 sista 800m senast. Vid overpace blir han småfarlig.

V75-4: Här har jag svårt att ranka detta gäng. Iffy har väl bättre läge än senast och möter bara ston, men är ju ingen stjärna direkt. Svårt att plocka fram namn. Bourbon Queen kan skrälla om hon håller sig på benen. Generellt gäller många kryss.

V75-5: Åke L kommer ju ladda för spets med Jumbo Mumbo från 6:e-spår. Klarar han det kan det bli runt om. Åke håller honom som bara snäppet under kulltoppen bland 4-åringarna. Kan dock bli svårt att ta sig förbi Staro Yardbird i starten. Kajsa kör gärna i spets. Finns dock fler och klass III har normalt överraskningar.

V75-6: Här kan man räkna med fart från början. 1 Wombat är snabb ut och hindrade Think Yatzy från spets senast. 2 Present är en erkänd startkanon. 4 Thrust Memphis brukar kunna få fart på grejorna direkt och har Roger M i sulkyn som brukar ladda då han har chans. Överpace ?? Bäddar i så fall för bakspår 9 Acclaim och 10 Rado. Av dessa tror jag Acclaim har bäst form. 3 Empire Dust har haft svårt att segra men visade bra form senast då han bara tog stryk  i Silverfinalen av Prince Valliant och Ebel. Dessa finns inte med på lördag.

V75-7: Elektra Rick imponerade senast tycker jag och får nu bättre distans då hon är stark snarare än speedkula. Axel Esskå plockade ner alla i klass III över aktuell distans från ett sämre spår. Risk dock för instängning från bakspår vid sargen. Mister Taylor är relativt startsnabb och kan snuva alla på spets. Galaxy Speed har ett imponerande "staket" som LL brukar kalla det, men mot relativt enkelt motsånd. Upp till bevis, men distansen är passande. Email Launcher har en betydligt mer passande distans denna gång och spirngspår med Jörgen S kan ge en fin position direkt. Foreign E.A. har dåligt läge och tävlat ojämnt. Van tufft motstånd och rätt distans. Ska inte underskattas. Yamasee visade Claes Sjöström att den har fin spurt om han får behaglig ryggresa. Nu kör dock Bengt Hillesö.

Bertil
1/5/06, 10:50 PM
#2

Gediget hafor och tack för rappa svar!!!

Vi får stöta och blöta tipsen inför lördagen. Guldloppet borde kanske ha en kuse till typ "Urban" och sista är jag nog inte bekväm med själv om jag ska vara ärlig. Men jag ville börja med en ansats och inte minst för att "skynda på mig själv" i studerandet av loppen.

mvh

Bertil

Bertil
1/6/06, 5:56 PM
#3

Strykningar sammanställer jag i denna kommentar:

Avd. 4: 4.Rainbow Venice

Avd. 5: 12.Real Sugar

Ola007
1/6/06, 8:40 PM
#4

 Tack för att ni frågar men min ekonom tillåter inga bolagsspel

för tillfället, kanske senare. Tack åndåCool

hafor
1/6/06, 8:56 PM
#5

#4 Då blir vi 4 pucklar denna omgång Bertil. Vi hinner inte köra en ny runda med eventuella förfrågningar.

Bertil
1/6/06, 9:33 PM
#6

#5

Synd, jag drar en 500-runda iallafall. I nuläget kanske man kan tänka sig en spik, nämligen Lukas Lupin. Någon annan spik ser inte jag. OK, många är bra men de ska ju ha presterat också. Flera "få-hästars lopp" brukar sällan ge utdelning men det gör inte vanskliga spikar heller. Så nu när jag håller i tömmarna blir det knappast två spikar.

MEN, jag tänker o våndas….tänker o våndas….tänker o våndas….tänker o våndas….tänker o våndas….tänker o våndas….och….

mvh

Bertil

Annons:
ThomasH
1/6/06, 9:35 PM
#7

Här  kommer min rad som baserar sig på artikeln "V75 Tips Eskilstuna 7/1" och är på 2016 rader som reduceras ner till 597 rader på 87 kuponger genom min 1 av 3 utgångshästar (fet stil), 1-4 A-hästar, 1-3 B-hästar och 0-2 C-hästar

1: 4 Tequillaracing Rose(A), 2 Ballad Ribb(B)

2: 4 Information Center

3: 3 Lukas Lupin

4: 1 Lindy's Quick Dame(A), 3 Andromeda Goal(B), 7 Iffy(B), 6 Front Page(B), 2 Simb Raindance(c), 11 Björboflickan(C)

5: 5 Västerbo Zoofine(A), 3 Play On Me(B), 11 Speedy News(B), 2 Staro Yardbird(B), 8 Snap On(B), 9 Ymers Diamant(C), 6 Jumbop Mumbo(C)

6: 10 Rado(A), 9 Acclaim(B), 4 Thrust Memphis(B), 2 Present(C)

7: 9 Axel Esskå(A), 3 Galaxy Speed(B), 11 Foreign E.A(B), 10 Yamasee(B), 5 Mr Meatball(B), 2 Beckham Bob(C), 4 Electra Rick(C),

Lycka Till

ThomasH
1/6/06, 10:27 PM
#8

Jag hoppas att ni noterade i den nyligen publicerade artikeln "Kari delar ut fin present" att stallet bästa chans är Present, inte Lukas Lupin

ThomasH
1/6/06, 10:31 PM
#9

Jag ändrar sålunda mitt system och plockar med Present , då åker tyvärr Email Launcher ut i sista loppet

travexpert
1/6/06, 11:17 PM
#10

Bara om dom här ……

1)6. Slowstarter G kan det nog bli något stor av. Jag tycker han har kämpat sig dit han är nu och här står han stadigt.

2)                   6.Västerbovivinnare tycker jag är det hetaste budet i det här loppet. Riktigt fräsch och han ger sig nog inte lätt. Antingen Överlägsen eller målfoto.

3)               3. Lukas Lupin är en riktig höjdare när han väl fattar att det är tävling. Då tar han till sin lupin stil som ingen annan har och dundrar iväg som om det var en lätt joggingrunda. Vad han hittar på imorgon ska bli spännande att se. "Sitt bara still nu Uhrberg så fixar nog Lukas resten!"

4)               1. Lindy´s quick dame såg bra ut senast men räckte inte riktigt till. Hennes tur nu men det blir nog inte lätt.

5)               6. Jumbo Mumbo vad får dig att tveka. Formen? Är det där skon trycker? Form har den här gossen och Jumbon vill jag se äga alla på lördag. Nu eller aldrig? Hmm..

6)                     2. Present  är som en berg och dalbana. Upp, ned, upp , ned.  Men den här gången får han ett sträck och hoppas Kari talar rätt om hästen. Visa nu vad du går för!

7)                2. Beckham Bob har ryckt upp sig och jag tycker att han borde visa den han egentligen är på lördag. Ruggigt duktig och han kommer skära av mållinjen till publikesjubel och då redan ha segerkransen runt halsen. Med sex rätt (?) innan sista avdelningen och Bob som segrare i 7:e loppet  vore väl inte dumt?

Lycka till //Emmie

Bertil
1/6/06, 11:42 PM
#11

Tack experten, nu är vårt system uppe i 9000r med de två tvåorna i de två sista avdelningarna inkluderade.

mvh

bertil

Bertil
1/7/06, 12:23 PM
#12

I nuläget har jag ett system på 9000r som reduceras till 600kr m. 44% garanti och med en enda spik nämligen 3.Lukas lupin. Men jag ska villigt erkänna att jag räds 6.FH och även 10.Joyau

6.Jumbo Mumbo vore en trolig spik, men jag har talat mig varm för några fler i det loppet och att spela emot sina egna tips vore tjänstefel.

mvh

Bertil

Bertil
1/7/06, 12:42 PM
#13

Spikmästaren ger heller inte någon entydig bild. Vilket känns bra när "tio tidningars tips" har flera konsensusspikar.

Jag väntar ett tag till innan jag lämnar in för att se om det kommer några fler strykningar.

mvh

Bertil

Annons:
Ola007
1/7/06, 2:45 PM
#14

Här har ni mitt system ifall ni behöver lite hjälp på "Traven"Cool

1:4

2:4,5,6,11

3:1,3,10

4:2,3,5,6,7

5:5

6:2,4,9,10

7:3

Bertil
1/7/06, 6:04 PM
#15

Tyvärr bara 7st femmor vid rättning av systemet. A-hästarna svek.

mvh

Bertil

hafor
1/7/06, 6:13 PM
#16

Grattis Bertil, det var väl ganska hyggligt resultat ändå med så hård bantning av systemet. Det är svårt att plocka ut spikar, men det är nästan omöjligt att få 7 rätt på bara en spik. Man måste ha lite tur också. Min spikrad hade i alla fall fin öppning och stängning. Lite sämre i mitten :-)

Preben
1/7/06, 7:37 PM
#17

Vackert Bertil,

Vi gick ju nästan runt denna omgång det har vi inte varit nära tidigare. Nyss hemkommen så jag har inte grumlat era tankar denna vecka men det skall det bli ändring på nu blir det idel ädel hallucinationer på sidan.

Preben

Lupinen
1/7/06, 7:39 PM
#18

Grattis tilla lla som tog hem någon vinst!  

Lycka till nästa vecka! =)Flört

Upp till toppen
Annons: