Annons:
Etikettv64-solvalla
Läst 578 ggr
ThomasH
12/7/05, 3:26 PM

V64 7/12-05

Solvalla bjuder på för årstiden travlopp utöver det vanliga med många fina 3 och 4-åringar. Höjpunkten är givetvis Wallenius Cup, ett 3-åringslopp för ston och Big Noon Pokalen där tre och fyraåringar gör upp.

V64-1: 1 Taylor Boko har varit med i tuffa årgångslopp. Kvalade in till Breeders' Crown men kom bort i finalen. 6 Vamos har varit med om två tuffa bronslopp på V75 på slutet. Nu är motståndet det rätta och Luddes tyska import kan återigen vinna med 4-5 längder. 7 Ace Broline kommer att springa barfot och då är han vass.

V64-2: 6 Scamplolo As har mycket hög kapacitet. Nu har Stig H's 5-åriga hingst fått ett lopp i kroppen sedan vilan, galopperade då. Nu passar distansen perfekt. 12 Copi Crown är kanske den bästa avkomman från Copiad just nu. Lähdekorpis 5-åriga valack var enorm på Bergsåkers V75:a när han just från ett tolfte spår vann tämligen överlägset över 1640 meter. Nu tror jag att han passar ännu bättre över aktuell distans.

V64-3: 2 Musigny Degato har nu fått ett lopp i kroppen efter vilan och då var Lähdekorpis mycket duktiga hingst tvåa bakom V75 aktuella Caramba Hall. 6 Alex Broline har dokumenterad form. Vann ju näst senast på ett övertygande sätt Silverloppet på Bergsåker och var sedan ute mot knivskarpt motstånd i Silverfinalen på Solvalla. Att vara 4:a bakom Born At Last, Khaili och Rado är ju mera än godkänt. 5 Harlands Boogie fick ju senast stryk av Musigny Degato, men var mycket duktig i loppet innan. Nu sätter Håkan Persson upp Erik Adielsson i sulkyn, det kan bli intressant. 8 Ebel har varit sjuk sedan senast och formen kan vara dunkel. Han står dessutom lite trångt inne i loppet. Men löper han upp till sin kapacitet så ska han räknas mot detta motstånd. Timo Nuroms sätter nu upp Per Lennartsson i sulkyn för första gången.
- Är allt bara bra med i jobben men han har tyvärr ingen tur med spårlottningarna. Han står ganska tufft inne i loppet och från åttondespåret är han utlämnad gentemot konkurrenterna. Vi siktar mot Åbys V75-omgång om 10 dagar och det här får bli ett led i matchningen, skriver Timo Nuroms på sin hemsida. Han kommer att springa barfota fram.

V64-4: 11 Old Maid Hall är ju en undantagshäst, men formen är ett frågetecken. Hon har dessutom inte som bäst senast, blev för het. Däremot så har 9 Ecupos Bitte bra form och hon startade ju sent under året. Hon var synnerligen bra när hon vann Breeders' Crown-semifinalen, men som många andra så fastnade hon i finalen bakom Joy Ås. 8 Just Prawns var sjuk senast och är nu mycket uppåt i jobben, det verkar som Stall Hultman är på gång igen. 2 Bellis Irion vann senast E3-bonusen hemma på Bergsåker. Hon har varit med och mötte hela årgångseliten och tränas nu av Robert Bergh, han vinner med nästan allt för tillfället så jag håller inte för otroligt att hon kan skrälla här. 5 Jailbird har det krånglat en del för men var åter i bra form på Gävletravet senast.
- Jailbird har haft en krånglig sommar och inte fungerat. Nu känns hästen otroligt fin och senast vann hon ett uppullat lopp. Jag tror framförallt att hon kommer att bli riktigt bra nästa år. Nu möter vi Old Maid Hall och henne kan vi inte slå om hon är i normal form. Jag tror att min häst tjänar fina pengar och är med och slåss om platserna bakom, säger Erik Svensson till Kanal 75.

V64-5: 3 Twigs Newton var mycket bra senat när hon från ett uselt 8:e spår enkelt plockade ner den färska V75 vinnaren Pampino från samma stall. Twigs Newton var tvåa bakom Order By Fax i uttagningen till Derbyt, men hade ju ingen chans mot Conny Nobell och de övriga kanonerna i finalen. Var sedan med i Breeders' Crown-finalen och galopperade bort sig. Nu möter Stig H's 4-åring lämpligt motstånd och detta vinner han enkelt.

V64-6: 5 Bambino Banker var senast tvåa bakom Kung Lavec i Bredders' Crown-finalen och möter nu ett motstånd som gör att v måste räkna Erik Svenssons häst på alvar.
- Det är inga underdjur med i loppet och jag tror att vi vinner. Det gäller bara att hästen går iväg felfritt ifrån start. Femtespåret kan vara lite besvärligt och dessutom har han inte startat med voltstart på länge.
- Jocose är väldigt startsnabb och lär väl susa till ledningen. Men det är bara för mig att vända upp och sända iväg. Sedan får vi hoppas på det bästa och min häst är ordentligt på väg mot formen, säger Erik Svensson till Kanal 75.
Just 7 Jocose är värst emot Erik Svenssons stjärna. Hultmans 3-åring kommer att sitta i spets och där kan han bli svår att nå. 10 Mellby Pin High har dokumenterad dunderform även om Stig H's treåring fick ge sig mot duktiga Jewish Banker senast. Nu tror jag att 3-åringarna från tillägg är tillräckligt bra för att hinna upp och kanske förbi de dukiga 3-åringarna. 15 Face The Evil har var otroligt duktig på slutet och vann senast hemma på Jägersro en utklassningsseger över bra motstånd. Jag vet att Ludde har höga tankar om den 4-åriga fuxen efter Viking Kronos. 13 Flying Young har mött tufft motstånd på slutet när hon har varit ute mot stoeliten.

Detta blir ett system på 600 rader, för dyrt. Vi reducerar med min 1 max 3 utgångshästar(fet stil) och 1-4 A-hästar, 1-3 B-hästar och 0-2 C-hästar. Får 200 rader med en vinstprocent på 74

Således:
V64-1: 1 Taylor Booko(A), 6 Vamos(B), 7 Ace Broline(C)
V64-2: 6 Scampolo As(A), 12 Copi Crown(B)
V64-3: 2 Musigny Degato(A), 6 Alex Broline(B), 5 Harlans Boogie(B), 8 Ebel(C)
V64-4: 11 Old Maid Hall(A), 9 Ecupos Bitte(B), 8 Just Prawns(B), 2 Bellis Irion(C), 5 Jailbird(C)
V64-5: Twigs Newton
V64-6: 5 Bambino Banker(A), 7 Jocose(B), 10 Mellby Pin High(B), 15 Face The evil(B), 13 Flying Young(C)

Annons:
Ola007
12/7/05, 7:17 PM
#1

Här kommer min v64

 1: 1,4,6,7

 2: 2,5,6,7,12

 3: 2

 4: 4,5,9,11

 5: 3

 6: 4,5,7

ThomasH
12/8/05, 1:19 AM
#2

Nja, det blev inte pengarna tillbaka, 11 4:or och 1 femma och 82 kronor. Nya tag till på lördag Ola, då  sätter vi V75 istället.

Upp till toppen
Annons: