Annons:
Etikettbolagsspel
Läst 667 ggr
ThomasH
2005-12-03 00:09

Kamelerna i Gävle

Hur funderar du Lise-Lotte?

Vi har ja alla lite olika tankar, jag, hafor och bertil. Jag är övertygad om att du har hittat bra favoritfall som vanligt.

Som du förstår så tror jag mycket på Malabra Circle Ås och Alltid V.G, men även Åkre Lurifax kan vara säker. Det ger stora möjligheter till garderingar, en favorit som kan vara i stor fara tror jag är Ågårs Nisse och Staro Unplugged.

Annons:
ThomasH
2005-12-03 00:40
#1

Erik Adielsson fundera på att ta ledningen med Monsieur Gagnat,
läs mera på hans hemsida

Bertil
2005-12-03 00:46
#2

Vill varna för Lasses 10.Giant Green i avd.6 som har bra kapacitet att sopa alla från banan, läget tilltrots.

En annan önskan är att 3.Åsgårds Nisse förlorar i avd.1 och gärna till fördel för 1.Pzazz

mvh

Bertil

ThomasH
2005-12-03 00:49
#3

Men, de kommer från samma stall och Pazz kommer att släppa till Ågårds Nisse. Giant Green, nej här vinner Maximilian O.C.

ThomasH
2005-12-03 00:53
#4

Giant Green tror inte Svante på, en platsluring, läs mera på Sventes Båths hemsida

Bertil
2005-12-03 02:13
#5

Ska man läsa och ta hänsyn till vad andra tycker, så stannar man oftast vid fem rätt. Visserligen inget fel i det, men det är inte min strategi. Å andra sidan kanske man inte får mer än fem rätt utifrån sina egna funderingar, men det är ändå mina funderingarGlad

mvh

Bertil

ThomasH
2005-12-03 02:34
#6

Nej, det vet jag, men jag hade just fem rätt förra omgången, hur många hade du? Dock så finns det tränare som man ska ta med en nypa salt och det finns tränare som verkligen menar vad de säger. Stig H är en mycket dålig tippare, även när det gäller sina egna hästar. Men, Svante Båth brukar inte tippa sina egna insattser fel. Jorma ska man också lyssna  på liksom  Timo Nurmos. Men Ludde ska man sila mycket. Åke brukar vara ganska klar över hur bra chanser han har När det gäller stig H är det bättre att lyssna på den som vet Reijo Liljendahl.

Annons:
Bertil
2005-12-03 02:49
#7

Rätt och riktigt. Jag hade inte mer ett par rätt förra helgen. Men helgen dessförinnan tycker jag nog att jag läste loppen så pass bra att det borde ha belönats med en sjua, men icke. En femma blev det oavsett all mersmak som jag försöker lägga till. Slutsats är ändå att till syvende och sist så står man där ensam. Om nu t.ex. Svante Båth går ut och sätter sitt liv på att inte försöka vinna, så lovar jag att ta till mig hans tips, annars inte. Och då hoppas jag att han försöker få sin häst till seger även om han går ut och dementerar vinstchanser.

mvh

Bertil

ThomasH
2005-12-03 03:01
#8

Rätt och riktigt Bertil, just Svante tillammans med Lasse vet man aldrig hur det slutar? Jag håller min tilltro till Åke denna omgång, även om han blir favorit i tre lopp, men i Gävle så borde man spela på några hemmahopp, dem saknar både du och jag i våra tips, förutom Coinbox, som jag har som en outsider i loppet som jag helgarderar.

Bertil
2005-12-03 03:05
#9

Inga hemmahopp här:

1) Hoppande hästar ligger inte för mig

2) Ingen blir profet i sin egen stad

Enkla deviser som jag åkallar -)

mvh

Bertil

PS Tar gärna in nåt av dina tips till Storskrymten

Bertil
2005-12-03 12:32
#10

Nä nu gäller det att börja smida. Det finns många öppningar i denna omgång och även om det fins en hel del favoriter på förhand tror jag att den luriga Gävleovalen kommer att bjuda en del överraskningar.

Kanske kommer den stora Halmbocken in med Billy Butt (en bock som ingen tänder på) i sulkyn??

Ingen som vet. Själv har jag tre spikar på systemet, vilket sällan är att rekommendera och troligen inte nu heller. Jag är böjd att anamma Thomas H:s och U:s varningar om 5.Larozz Index i avd.1. Därmed antyder jag att Åsgårds Nisse är en nisse i fara.

mvh

Bertil

Lise-Lotte
2005-12-03 12:52
#11

Jag har nu läst igenom era idéer sitter fortfarande och klämmer, smakar och känner på systemet jag har och spikarna ligger i första och sista avdelningen.

Första avdelningen vem ska trycka upp tempot här, finner ingen och då har jag svårt att fälla Ågårds Nisse. Men jag vill se värmning, banunderlag och balansen innan jag slår till med hammaren.

Alltid VG ser jag som Åkes allra bästa chans i omgången och jag har svårt att se att formen slagit i backen efter senaste då hon tydligen kändes som bäst. Oron är väl stall Walmann som brukar vara stonas mästare men lite mera info på Alltid VG som i så fall välter mina spiktankar i så fall.

Ingen spik på Åkre Lurifax Förvånad nää sorry det bär emot så pass mycket att inte gardera den och den typen av magkänsla går för allt annat Flört

Så med andra ord så är det avvaktan  från denna sidan av skärmen

//Lise-Lotte

Lise-Lotte
2005-12-03 14:09
#12

Ågårds Nisse blir spiken. Bra värmning och barfota ska gå bra och när Stig h väljer barfota runt om på sin så är underlaget bra.

Alltid VG vet jag itne hur jag ska agera på info övernattat aningen tveksamt men ätit och druckit som hon ska. Skor känns dock bra för banan kan ju släppa mot slutet så det känns för min del bra.

A hästar i avd 2 och 5 är nu tankarna på Fundersam

Upp till toppen
Annons: