Annons:
Etikettv75
Läst 451 ggr
hafor
2005-11-03 23:21

V75 Bergsåker 5/11

Jag måste ge min analys redan idag då jag kommer att vara borta till lördag kväll (spelar in V75:an förståss Flört)

Lopp 1:
Här lär ju 2 Fama Currit bli favorit och har önskeläge för spets. Är väl sannolikt ett spikförslag. Den som jag tror har bäst chans att utmana är 3 Sweet And Strong med mäster himself (1 av 4 av hans hästar och sannolikt den bästa).

Lopp 2:
Klass I lopp med 3 hästar som jag anser har bäst chans. 1 Coinbox, 2 Ranunkel och 3 Star Running. Finns kanske fler men jag begränsar mig här till bra startspår också. Behöver fler senare lopp.

Lopp 3:
Här får vi ett intressant Guldlopp. Jag håller 4 hästar med bäst chans mycket beroende på hur loppet blir kört. 9 Malabar Circle Ås är favorit, men lite för mycket beroende av förloppet för att vara säker vinnare tycker jag (har dock honom i Guldstallet ;-). Jag tror faktiskt att 10 Air Force har bra chans att få revanch i detta loppet. 2 startsnabbaste framför sig kan ge bra position direkt. Jag väljer dessutom att ta med  startkanonerna 3 Nyby Exet och 4 Think Yatzee.

Lopp 4:
1640m auto ger direkt anledning till att välja "rätt" spår
1 Mike Daro och 5 Bohica gör up om det här. Så enkelt kan det vara Flört

Lopp 5:
Faxen startar - 11 Järvsöfaks veckans spik trots tillägg. Visserligen så hävdar kretsen runt 1 Roland att Faksen ska få sig en match. Vi får väl se

Lopp 6:
Här är det svårt att välja rätt. Kanske det svåraste loppet enligt min åsikt. 2 Order By Fax har visat bra takter i semin liksom 3 Triton Sund (vet inte om Örjan kan köra på lördag ?). Fast igentligen är ju alla hästar i loppet kanonbra! Dessutom väljer jag att ta med 6 Finders Keepers och 7 Twigs Newton (ja, ni ser rätt - det är ju från formstallet ;-)

Lopp 7:
12 Ebel måste få vinna nu, hoppas Erik ger honom rätt lopp den här gången. 3 Alex Broline med Stig-H och bra läge, 11 Hot Tub på hemmabana. Det får räcka för den här gången Cool

Annons:
ThomasH
2005-11-04 12:58
#1

Mitt-Travs hemsida kan vi läsa att Örjan är klar att köra på lördag.

Jag publicerar mitt systemförslag lite senare i kväll, men min analys ligger nu ute, V75 Tips Bergsåker 5/11

Lise-Lotte
2005-11-04 14:46
#2

Läste det på annat ställe men hur låter det, avseende Örjan, alltså "har fortfarande ont och använder smärtstillande". Tycker jag känns väldigt osäkert tycker jag som kusk Fundersam

//Lise-Lotte

Bertil
2005-11-04 15:08
#3

V75 Bergsåker 2005-11-05

Snart kommer löparen förbi mitt hus för att tända den majestätiska V75-elden på mitt hustak. Äntligen är premiärspel för min del i vårt fina lilla bolag hafors kameler och det gör inte saken sämre att banans epitet läses ”Åkern”. Denna tävlingsarena som jag i min ungdom besökte så mycket och sett Lasse styra sågbock efter sågbock till seger. Och nu samlas alla dromedarer inför mina spelgiriga händer för att i helgen bjuda upp till passgång på Sundsvalls egen lilla puckelpist……OCH……Vi skrider till verket och börjar resonera.

Avd 1:Att spika ett sto är inte att göra som devisen säger. Men om jag skulle gardera vore det kostsamt för då är det många som ska vara med på systemet. Således väljer vi 2.Fama Currit som glänst hela säsongen och trots förlusten senast, vilken jag betraktar som närmast hedersam, så verkar form och författning vara som det anstår en ”stostjärna”.

2

Avd. 2:Till ledning ser vi troligen 1.Coinbox som jag inte tror han släpper och då blir det en något tröttsam resa för 2.Ranunkel och 3.Star Running. Från bakspår kan 11. Foxtrot få en fin lotsning. Han är oöm för positioner och kommer att pressa ner de flesta av loppets puckelryggar till asfaltsliknande jämnhet och kanske räcker det hela vägen. Speciellt om det blir strid om spets. Om vi spekulerar i trötta djur från de tre första spåren, så ska vi inte räkna bort 4.Le Garcon Soleil. Han är van att segerstrida. Dessutom är han från Möklinta precis som min svärmor och vem skulle spela emot ett sådant faktum?!?!?! 6.Goalmaker borde vara given, men han har inte startat på över en månad och jag sätter stort frågetecken för hans form.

1-11-3-2-4

Avd. 3:För en månad sedan hade jag varit tveksam, men under denna tidsrymd har 9.Malabar Circle Ås nosat fram en formidabel höstform. Visserligen har han från bra startlägen tagit stryk av Generalen ett par gånger, men det var ett antal veckor sedan och dessa hästars prestationskurva har korsats för ett par veckor sedan enligt mitt förmenande. För er som garderar rekar jag att ta med alla som har någon etta i sina fem senaste starter och det blir en del det!

9

Avd. 4:Ska bli intressant att läsa hafors krönika när jag publicerat min, men jag misstänker att han tagit med 1.Mike Daro och 5.Bohica. Varför??? Ja fundera på det ni J. Tips: Gävle för 3v sedan, spår? Vidare finns det några andra med tillräcklig kapacitet och de läses 2.High Button Shoes, 7.Honey Frontline och 9.Burdus. En till som jag inte utelämnar är 4.Dreamship.

1-5-2-4-7-9

Avd. 5:Det är ju löjligt att läsa om spekulationer om hur 11.Järvsöfaks eventuellt skulle kunna förlora detta lopp. Han är kapabel att gå under 20, ja kanske ända ner mot låga 19 och vem skulle då vara motbud??? De som tar ledningen i loppet blir troligen 7.Karlängs Elden och därmed spekulerar jag i att 1.Roland blir innesluten. Så var det så bra med det!

11

Avd. 6:Här ska streckas. ”Vi tar det från början” som en känd signatur brukar uttrycka det vilket innebär val av 1.Crown Kemp, 2.Order By Fax och 3.Triton Sund. De två sistnämnda kan nog anses utgöra en favoritduo, men jag tvivlar på att de kan ta ledningen och därmed gäller det att arbeta sig till en bra position för att kunna avgöra på upploppet. Ledningen tas av 1.Crown Kemp i kamp med 6.Finders Keepers. 6.Finders Keepers har bra form för dagen och kommer absolut att vara långt framme i detta lopp. Trots aningen trista spår tar ja även med den speedige 9.Acclaim och kapable 12.Sir Henry

6-1-2-3-9-12

Avd. 7:Ett långlopp avlutar omgången på ”Åkern” och jag tror inte att det blir så enkelt experterna antyder och borde faktiskt välja alla, Men min kassa gör att jag tar endast hälften av loppets kusar. Längst in hittar vi en trojka som kan räcka en bit och de är 1.Pay Me Dirt, 2.Anelka och 3.Alex Broline. Bakifrån kommer det att attackeras från 12.Ebel, 9.Kipketer Zon och 11.Hot Tub

Systemet:

1: 2

2: 1-11-3-2-4

3: 9

4: 1-5-2-4-7-9

5: 11

6: 6-1-2-3-9-12

7: 3-12-11-1-9-2

1080 rader för 540kr

ThomasH
2005-11-04 16:53
#4

Så har jag mitt system klart, reducerar som vanligt. Systemet bygger på mina tips i V75 Tips Bergsåker 5/11

1:2 Fama Currit(A), 3 Sweet And Strong(B)
2: 2 Ranukel(A), 7 Avena Jojo(B), 3 Star Running(B), 4 Le Garcon Soliel(B), 11 Foxtrott(C), 9 Staro True Blue(C)
3: 9 Malabar Circle Ås
4: 1 Mike Daro(A), 3 Sun Power G.C(B), 11 Junction(B), 5 Bohcia(B), 12 Copie Crown(B), 2 High Button Shoes(C), 9 Burdus(B)
5: 11 Järvsöfaks
6: 6 Finders Keepers(A), 2 Order By Fax(A), 3 Triton Sund(A), 12 Sir Henry(B), 1 Crown Kemp(C)
7:11 Hot Tub(A), 2 Anelka(B), 12 Ebel(B), 8 Cornetto Ås(B), 3 Alex Broline8C), 9 Kipketer Zoon(C)

Detta blir 2520 rader som reduceras till 600 rader genom:
Minst 1 max 3 utgångshästar (fet stil) 1-4 A-Hästar, 1-3 B-hästar, 0-2 C-Hästar. 67 % vinstchans.

Bertil
2005-11-04 19:01
#5

Thomas och jag har Malabar CÅ spik och tillsammans med hafor (han varnar dock för Roland) är vi alla eniga Järvsöfaks. Generellt känns det som om det inte är helt fel att ha två spikar. Kanske tre med för delen, så byggde ju jag mitt system. Men Stig H:s häst i avd1 bör jag nog ta med ändå.

1-5 är givna i avd4 liksom Ebel, Alex o tuben i avd7

I avd6 blir det 6-1-2-3-12 o kanske Acclaim/Cornette (som jag också hade med ända till upplopet av mitt systemsnickrande.

Dock vill jag varna för att det börjat ganska dåligt för mig. Min pswd-lapp verkar ha kilat iväg med förra papperskorgen, så det blir manuell inlämning :(. Lite orutin, men jag spelar ju aldrig själv.

Lägger ut raden under hafors kameler imorgon. Tycker att mitt system är ganska snyggt, men kanske lite farligt i avd.1.

mvh

Bertil

hafor
2005-11-04 23:23
#6

#5 Ta varningen om Roland med en nypa salt. Det var kretsen kring hästen som sade sig ha siktat på det här loppet som chansen att ge Järvsöfaks en match. Vi kanske ska låta hästarna avgöra Flört

Oroa dig inte för inlämningen, det löser du utmärkt imorgon. Nu ska vi lägga fokus på vinnarkänslan du plockat fram med all tydlighet. 

Kör hårt Bertil, vi tror på dig och din "åker" Skrattande 

Btw, om ni undrar varöfr jag plötsligt dyker upp ikväll när jag sagt jag är borta så stämmer det så långt att jag inte är hemma, men har lyckats få låna en bekant sons dator ;-) Men bara en kort stund annars åker jag ut. Så nu måste jag sluta.

Annons:
Lise-Lotte
2005-11-04 23:51
#7

Frågan är hur blir utdelningen imorgon, kommer det att skrälla och i så fall var? Sedan tidigare vet vi att även om två storfavoriter vinner så kan det bli bra  men som sagt då ska det skrälla. Nu blev jag tjatig Generad

Avd 1) Fama är en järnlady och jag skulle inte bli förvånad om en resa i benen istället är positivt. Och att slå henne lär kräva personbästa bland de flesta om inte t.o.m alla.

Avd 2) Inte så  mycket att tillägga här heller men Le Garcon klipper till snart som sagt men han finns ju med

Avd 3) Hua Malabaren gillar jag inte vad jag sett de senaste gångerna, borde varit längre fram. Men …. Erik nu och jag tror att ny kusk kan vara positivt men ingen spik i mina ögon.

Avd 4) Kan ju inte sitta här och säga att jag håller med Svante men jag har gillat det jag sett av Junction men jag vill se mer och nu kan Erik denna enbart 3-åriga killen. Ingen spik förstås men med på kupongen hos mig.

Avd 5) Inga kommentarer Hemlis

Avd 6) Det blir åka av här tror jag och gynnas av det är Acclaim grabben med ett schema inte lika "tufft" som "övriga" och jag tror att det kan ge utdelning. Ingen spik men ett streck hos mig.

Avd 7) Ebel var första tanken men Tuben går väldigt bra med xtra fäste i skorna om det skulle behövas. Sedan gnager ett ekipage hela tiden men som jag försöker att "inte låtsas" ta åt mig och det är Kyoto B å när det känns som det nu gjort trots att jag vänder bort blicken så …. Oskyldig ahhh det är bara att ge vika och bereda en plats på kupongen då

//Lise-Lotte med fullt Bertilförtroende för streckvalen på Åker´n. Passgång i puckelpist  blir man dromedar då Förvånad

ThomasH
2005-11-05 01:31
#8

Jag vill som tidigare varna för att vi inte vet hur Fama Currit övernattar. Jag vill också varna för att både jag och Bo Eklöf tror att Milke Daro är en potentiell spik, Bo spikar honom på sina egna tips. Jag är övertygad om att Malabar Circle Ås är är den enda stjärnan i fältet. jag ville varna för att Badkaret och Anelka är de som kommer att visa sig på mållinjen. Men jag brukar ha fel.., men inte så ofta…

Bertil
2005-11-05 09:53
#9

#7

Vi blir dromedarer, men du är ju ett sto liselotte. Då måste du bli kamelia damen med två pucklar :-)

Sorry, lite grå zon över det skämtet men man måste ju pigga på sig nu på morgonkvisten.

mvh

Bertil

Ola007
2005-11-05 11:31
#10

Tänkte lämna in två system idag enligt följande:

1: Fama Currit

**2: 1,3,5,7
**

3:5,9

4:1,2,3

5:järvsöfaks

**6: order by fax
**

7:1,2,3,4,5,6,8,9,10,11,12

Detta system blir 132 kr

1: Fama Currit

2:11,12,8

3:3,7,4

4:Bohica

5:järvsöfaks

6:6,3,9,10,2

7:1,2,4,8

 detta system blir 90 kr

Vad tror ni om detta?

Preben
2005-11-05 12:11
#11

Så några hallicunationer från Prebens sida

Jag tror på er övtiga Fama currit är veckans bank

i andra tror jag att Alvena jojo troligen kommer att att få ett tungt lopp men den klarar det och när det drar ihop sig för att sticka mulen över målsnöret kommer en av de tre vara alvena. garderar med star running, ranunckel, coinbox och giants causeway

Åsikterna tycks vara delade kring Malabar circle ås jag tror att han spriker i cirlar kring de andra.

avd 4 fram med den breda pennan och streka så mycket som plånboken klarar. min ranking 1,5,7,11,9,3,2

avd 5 Det är ju svårt att tro att faxen skall förlora men han tävlade tidigare iveckan så det blir två hårda lopp på en vecka. Jag garderar med 1 roland och 7 karlängselden

avd 6 Här borde nog order by fax vinna men det finns många fina hästar emot så vi plockar med crown kemp, triton sund, wealthy samt sist men inte minst sir henry

avd 7 Torde bli en uppgörelse mellan Hot tub och ebel men jag plockar med 2 annelka 9 kipketer zon och alex broline

preben

Lise-Lotte
2005-11-05 12:19
#12

Hej Ola;

av erfarenhet brukar det inte bli bra när man sprider strecken på två kuponger. I ex avd 2 och 4 lägger du dit helt nya hästar på din andra kupong och då kanske du ska fråga dig varför. Tror du egentligen mest på dem eller tvärtom. Tror du mest på dem varför släpper du dem då på första kupongen och tror du inte så mycket på dem - jagar du efter skrällar?

Hästarna totalt som du har med tycker jag ser riktigt bra ut och jag skulle föreslå att du reducerar detta istället och ser över vilka som är A, B respektive C hästar här.

//Lise-Lotte

Lise-Lotte
2005-11-05 12:24
#13

#9 grått väder är det bara utomhus Flört

Annons:
Ola007
2005-11-05 12:28
#14

Tack för dina åsikter, som du säger så vill jag åt dom där skrällarna.

det är ju dom som en dag ska ge mig betalt för mödan. Hoppas jag.

Brukar även köra likande på dubbeln vilket brukar ge utdelning.

Mvh Ola007

Lise-Lotte
2005-11-05 13:23
#15

Fama Currit har övernattat jättbra säger man på travnet.express

Lise-Lotte
2005-11-05 13:26
#16

nu gick det för fort skulle ju nämna att Finders Keepers inte övernattat bra alls stått ensam och varken ätit eller druckit bra, är stressad.

Alvena Jojo har också övernattat för första gången och det har inte gått bra med vare sig vatten eller mat

Ebel har varit lite nervös på morgonen men ätit och druckit som han ska

Bertil
2005-11-05 13:26
#17

Jag kommer att gardera upp henne iallafall, men jag tycker hon borde vinna detta. Nu ska jag iväg och lämna in.

mvh

Bertil

Upp till toppen
Annons: