2008-12-21 23:03 #0 av: ThomasH

Lördagens V75-omgång på Solvalla blev lättlöst. Det innebär att det blir jackpot dan före julafton under uppesittarkvällen med Extra V75.

En ensam vinnare kan då ta hem 35 miljoner kronor bara på sju rätt.
Jättefavoriten Commander Crowe vann "som vanligt" (seger nummer 26 i karriärens 27:e start). Det var inga större överraskningar i övrigt heller på Solvalla och i kolumnen för fem rätt skrevs "Jackpot".
Pengarna från femrättspotten flyttas nu över till
sjurättspotten den 23 december  - vilket innebär att det blir nästan 21 miljoner kronor extra att spela för den omgången.
- Det har blivit tradition med uppesittarkvällar i tv och att vi nu får en jackpot när travet ska vara med känns förstås inte fel, jublar Kent Öhlander, marknadsdirektör på ATG.

Direkt i Bingolotto
Det blir Solvalla som arrangerar Extra V75 nu på tisdag. De sju loppen sänds direkt i TV4-Sport. Som en extra knorr på anrättningen kommer Bingolotto att sända den sista V75-avdelningen live i TV4 klockan 21.30.
- Vi har återupptagit samarbetet med Folkspel och att synas i Bingolotto igen är naturligtvis värdefullt för oss, säger Kent Öhlander.
Den sista avdelningen på tisdag är ett topplopp med hästar som Dig For Dollars, Acclaim, Super Light, Order By Fax och Earl Tilly.

Mikael Wikner, Kanal 75

Bilden publicerad t o m 2008-12-27.