2008-10-24 20:36 #0 av: ThomasH

Att gå ihop och spela tillsammans är ett populärt och ofta effektivt sätt att öka sina chanser till storvinsten. Det blev de 40 andelsägarna i Borås varse förra våren när de efter en V75-omgång på Färjestadstravet håvade in drygt 100 000 kronor var. - Jag har naturligtvis fått väldigt positiv respo…

Att gå ihop och spela tillsammans är ett populärt och ofta effektivt sätt att öka sina chanser till storvinsten. Det blev de 40 andelsägarna i Borås varse förra våren när de efter en V75-omgång på Färjestadstravet håvade in drygt 100 000 kronor var.
- Jag har naturligtvis fått väldigt positiv respons från olika håll, och det är många intressenter som vill gå med, säger Lars Strömvall.
Men att få plats i Strömvalls spelbolag är ingen enkel sak. Andelsägarna binder nämligen upp sig för ett halvår i taget och för att få en andel krävs det att någon annan lämnar bolaget.
- En ny har fått komma med och det berodde på ett dödsfall, berättar Strömvall.
För 50 kronor i veckan får bolagets medlemmar vara med och spela till Solvallas V64-tävlingar, Åbys torsdagstävlingar samt V75 på lördagarna.
- Än så länge har vi inte fått in några fler storvinter men det ska väl komma nu i höst är meningen, säger Strömvall som naturligtvis är sugen på lördagens internationella superpott på V75.
- Mitt roligaste spikförslag är Mirakel Lavec i V75-4. Han orkade inte riktigt över lång distans senast. Nu är det kort distans och det passar bättre. Jag tror att han leder från start till mål.
Han är streckad på mindre än var femte kupong. Vad har du mer för rysare att bjuda på?
- Cantab Hall D.E. (V75-2) har ett bra smygläge och hittar han loss tror jag att han vinner.
- Otto Gene (V75-5) har varit bra länge. När han nu har ett bra utgångsläge och hemmabana kan det vara dags för honom.
- Ausa T.Y.C (V75-6) är riktigt bra när hon är som bäst och med lucka i tid kan hon spurta ner allihop. Det har hon gjort förut.
Första V75-loppet startar vid 14.30-tiden på Jägersro. Är man sju lopp senare ensam om att ha prickat in samtliga vinnare på V75 har man vunnit över 26 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Bilder för fri publicering t o m 2008-10-31.