2008-07-19 01:48 #0 av: ThomasH

...som har fem V75-hästar till start när Axevalla i helgen arrangerar sitt årliga trippeltrav.

Lutfi Kolgjini har flera segerbud när han i helgen gästar Axevalla.  Foto: Claes Kärrstrand.
Lutfi Kolgjini har flera segerbud när han i helgen gästar Axevalla. Foto: Claes Kärrstrand.
12 Paul November (V75-1) gick i mål med sparade krafter bakom vinnaren Camilla Highness i söndagens finska storlopp St Michel. Hur ser du på uppgiften den här gången?

12 Paul November (V75-1) gick i mål med sparade krafter bakom vinnaren Camilla Highness i söndagens finska storlopp St Michel. Hur ser du på uppgiften den här gången?
- Hästen är ruggigt bra och senast vinner han med ett annat löpningsförlopp. Nu har han ett dåligt utgångsläge men går bra bakifrån och vi får vi smyga med. Jag kommer inte att begära allt av honom utan hoppas på tempo och att han kan komma över Axevallas långa upplopp. Mitt råd till spelarna är att ta med honom utan att övervärdera chansen.

 

Startsnabbe 1 Excallibur (V75-3) har däremot ett perfekt utgångläge.
- Ja, han är startsnabb när han sköter sig och jag hoppas kunna få rygg på Commander Crowe. I så fall kan han bli trea, för Triton Sund slår han inte heller. Triton var äckligt bra senast.

3 I´m A Beauty Face (V75-5) kommer från E3-final där hon galopperade bort sig.
- Varför hon felade där har varken jag eller Erik (Adielsson) någon förklaring till. Men hon känns fantastiskt fin i jobben och jag vill utfärda stormvarning för henne den här gången.

11 Philip K. (V75-6) var tidigt slagen från ledningen i lördags. Förklaring?
- Han blev på tok för het med helstängt huvudlag och den insatsen är bara att glömma. Nu kommer han gå med norskt huvudlag igen och den långa distansen är till hans fördel. Jag tror på en bra insats.

1 Glee Face (V75-7) vann senast den tunga vägen och har ett bra utgångsläge nu. Visst måste det vara bra segerchans?
- Han har ett perfekt startspår då han är väldigt startsnabb och han kommer att skärpas upp med ett stängt huvudlag för att bli ännu vassare från start. Om han inte möter några underdjur ska det naturligtvis vara bra chans.

Ola Johansson

Bilden publicerad t o m 2008-07-23.

Av: Ola Johansson, Kanal 75

Datum för publicering

  • 2008-07-18