Nyhter från Kanal 75

Ulf Ohlsson bjuder på en jackpotspik

2008-01-25 23:34 #0 av: ThomasH

Han kallas för "Kungen av Norrland". Till V75:s jackpotomgång bjuder Ulf Ohlsson på en spik. - Min bästa chans är Västerbo World. Honom kan man chansspika, säger Ohlsson.

Ulf Ohlsson hade i fjol sitt bästa år någonsin som travkusk.
Han blev champion på fyra olika banor, Bergsåker, Dannero, Romme och Solänget.
Ohlsson körde in närmare 17 miljoner kronor och vann 242 lopp.

 

"Strecka fyra av mina"
Inför Bergsåkers V75-omgång har han flera intressanta styrningar. Ulf kör fem hästar denna jackpotomgång, där en ensam vinnare kan ta hem 46 miljoner kronor.
- Jag tycker att spelarna ska strecka fyra av mina hästar, säger han.
- Störst förhoppningar har jag på Västerbo World (V75-6). Han vann väldigt lätt senast trots ett tungt lopp. Jag tycker att hästen har känts så pass fin på slutet att han måste ha bra chans här. Han visade ju också näst senast att han håller god V75-klass genom att vara tvåa i finalen. Det enda lilla minuset är väl att distansen är i kortaste laget.
- Men jag tycker ändå att han kan vara en chansspik för han har ett bra smygläge, säger Ohlsson.
Din näst bästa V75-chans?
- Det är nog Haute Couture (V75-2). En bra häst i grund och botten som har haft mycket problem med fräschören. Hon gick bra som trea i comebacken och är säkert bättre med loppet i kroppen. Jag vet inte hur hon hanterar fjärdespåret men sköter hon sig ska hon räknas i ett sådant här stolopp.
Dina övriga V75-hästar?
- Bealee A Life (V75-4) har jag faktiskt ingen större koll på. Men han har ett bra smygläge i ett ganska ihåligt lopp. Jag tycker att han är en av många som är värd ett streck.
- Aldermarin (V75-5) är startsnabb och har fått ett kanonläge med innerspår. Det är passande förutsättningar med kort distans men jag har inte så jättestor koll på dagsformen. Loppet håller inte så hög klass och på läget bör han vara ett platsbud i alla fall.
- Queen Isabella (V75-7) gick i tredjespår sista varvet senast men kunde ändå vinna. Hon har varit bra på slutet och är i jättefin form. Nu möter hon dock betydligt tuffare hästar och den här gången blir det svårt att vinna. Skulle banan bli bra kanske jag provar henne barfota. Men jag är nöjd om hon blir fyra, femma, säger Ulf Ohlsson.
Michael Carlsson

Bilden publiceras t o m 2008-02-01.

Av: Michael Carlsson, Kanal 75

Datum för publicering

  • 2008-01-25
Anmäl
2008-01-25 23:37 #1 av: Rickard07

Och det har jag också gjort Uffe!

Anmäl
2008-01-26 00:45 #2 av: brutalaccent

streckat 4 av hans uppsittningar R-Card? han hade en finfin dag på Bergsåker ikväll och gjorde så att jag blev en gladare travspelare och till och med mkt rikare. *håhå*

110lax in en vanlig Fredag på Bergsåker och en rad som talar om jämnhet med tanke på hans uppsittnignar. Kung-Uffe!

men vi kan dock se att Robert Bergh har dock storform när han drog in 117lax under kvällen.

Anmäl
2008-01-26 00:53 #3 av: Rickard07

#2, Nej men spikat den som han bjuder ut i rubriken.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.