2006-09-12 11:39 #0 av: ThomasH

Senast åkte Jörgen Andersson runt banan i limousine. På onsdag kan det bli nytt firande då hans Amour Ami startar som favorit i V64-1. - Egentligen vill jag vara anonym och hålla låg profil, säger Jörgen.

Amour Ami vann Silverdivisionen hemma på Bergsåker under Sundsvall Open Trot-helgen. Efter tävlingarna kunde de som var kvar på banan se en jublande glad ägare åka runt banan, stående upp genom takluckan i en limousine.
- Vi var tvungna att dra ett varv på banan för att känna hur det känns. Sedan blev det festligheter på kvällen, men egentligen är jag inte typen som tycker om att göra mycket väsen av mig, säger Jörgen.
För alla som var på plats är det svårt att se företagaren från Sundsvall som en person som vill hålla låg profil. Det ryktas emellertid om att han tog ordentligt betalt även på spelet och det kanske bidrog till det vilda firandet.

 

Svårt svara ledningen
På onsdag startar Robert Bergh-tränade Amour Ami från innerspår bakom bilen. Hästen kan öppna snabbt men ägare Andersson tror att det blir svårt att försvara ledningen.
- Han är inte riktigt så rask ut som många tror och det blir svårt att hålla ledningen. Men fältet är litet och jag tror ändå på bra segerchans.
- Hästen blir bättre och bättre för varje start. Han dras med en del problem men Robert håller på att trimma honom och vinner man på 1.13,5 utan att vara hundraprocentig finns det resurser utöver det vanliga.

Ola Johansson

Bilden publicerad t o m 2006-09-18.

Av: Ola Johansson, Kanal 75

Datum för publicering

  • 2006-09-12