2006-08-12 02:37 #0 av: ThomasH

...som plockar ut fyra hästar när V75-spelet gästar Solvalla. Colombian Necktie har skött sig två gånger på raken. Känns det som att han har stabiliserat sig?

 

- Vi tycker att vi har grepp om hur vi vill ha honom men det är en väldigt svår häst och jag vågar inte lova att han kommer sköta sig igen.
Innerspåret?
- Det är inte det bästa. Det är svårt att säga var han hamnar även om han kan öppna ganska kvickt när han har en bra dag.
Ska han räknas?
- Ja, om han har vaknat på rätt sida är det nog min bästa segerchans för dagen.
Du startar både Flying Young och Alexia Ås i Stoeliten. Vem tror du mest på?
- Alexia Ås är visserligen mer eller mindre bortlottad men hon har mycket bra form och är den av mina två som har bäst chans.
- Flying Young går bra varje gång och skulle det bli överpace så kan hon vara med där framme. Men risken är att det blir ett taktiklopp och då är hon borta.
Giant Diablo gick senast starkt som tvåa i Mikkeli och har fått en månads tävlingspaus efter det.
- Vi har bestämt att hon ska få en månad mellan starterna och vi har siktat på den här uppgiften. Allt är upplagt för att hon ska ha hundraprocentig form. Hon har ett bra utgångsläge och inträffar inget oförutsett kan det bli riktigt roligt.
Blir det några ändringar på någon häst?
- Alla ska gå med optimal balans, vilket vill säga barfota runt om på Colombian Necktie och Giant Diablo, samt barfota fram på Flying Young och Alexia Ås.

Ola Johansson

 

Bilden publicerad t o m 2006-08-18.

Av: Ola Johansson, Kanal 75

Datum för publicering

  • 2006-08-12