2006-08-18 01:17 #0 av: ThomasH

Korta E3-finalen för ston i Gävle, det kommer att gå fort på fredagskvällen. - Vala Boko kommer att gå en tid på 1.11, sa Jorma Kontio efter försökssegern på Romme.

Vala Bokos tränare Timo Nurmos har med tre hästar i finalen och han tycker själv att Vala Boko har den bästa segerchansen.
- Vala är min bästa chans, helt klart. Hon har det bästa spåret och formen är jättefin så jag har inget att klaga på. Däremot vet jag inte hur taktiken blir, det får Jorma Kontio som kör bestämma.

 

10-årsjubileum
E3 firar 10 år i år och har varit en plantskola för många av de största stjärnorna som Sverige har fått fram. Victory Tilly, Gidde Palema och Conny Nobell är några av hästarna som har varit med i den stora treåringscirkusen som E3 är. Därför är det många tränare och ägare som är förväntansfulla inför fredagskvällens lopp. En av tränarna som har anledning att vara det är Timo Nurmos och han är positiv även om sina andra två hästar i loppet.
- Både Vanessa Boko och Early Southwind är riktigt på gång. Formen är väldigt bra på båda två men tyvärr har båda fått knepiga lägen. De är inte chanslösa men med deras lägen är det lite svårt.

Anders Forsberg

Bilden publicerad t o m 2006-08-24.

Av: Anders Forsberg, Kanal 75

Datum för publicering

  • 2006-08-17