2006-10-05 02:24 #0 av: ThomasH

...som sköter om topphästarna Glen Kronos och Going Kronos åt Lutfi Kolgjini i Rom. På söndag startar de båda treåringarna i det italienska derbyt.

Vad har Glen och Going gjort sedan uttagningsloppen för tio dagar sedan?

Vad har Glen och Going gjort sedan uttagningsloppen för tio dagar sedan?

 

Vad har Glen och Going gjort sedan uttagningsloppen för tio dagar sedan?

 

Vad har Glen och Going gjort sedan uttagningsloppen för tio dagar sedan?- De har mest fått ta det lugnt. I fredags gick de jobb, Going gick 1.42,5/3000 meter och Glen 1.41/3000 meter. I går tisdag körde Jori Turja ett sista finslipande jobb med båda och då gick det 1.24,5 över full distans. Jori sa att de kändes jättefina.
Hur har de påverkats av två veckor i Italien?
- De verkar trivas och båda har ätit och druckit som de ska. Enda skillnaden jämfört med hemma är väl att de inte har sprungit i hagen, men jag har varit ute och gått med dem och sedan har vi kört jobb.
Är det fortfarande lika varmt som under uttagningsloppen?

- Det har blivit lite svalare vilket bara är positivt. I dag har det till och med regnat men annars har det varit jättefint väder.
Vad gör Glen och Going de dagar som återstår till finalen på söndag?
- Det blir bara lite motion, det viktigaste är att hålla hästarna på bra humör. Sedan kommer "Ludde" ner på fredag tillsammans med hovslagaren. Än så länge finns det definitivt ingenting som oroar.

Pär Andersson

 

Bilden publicerad t o m 2006-10-11.

Av: Pär Andersson, Kanal 75

Datum för publicering

  • 2006-10-05