2006-01-31 13:13 #0 av: ThomasH

Firma Stig H/Erik Adielsson visade vilken succé samarbetet blir, paret tog en ett Hat-trick. Hot Shot Knick visade också upp sin klassiga löpskalle och vann för sin nya tränare, Kari Lähdekorpi. Utdelningen blev ju kaffepengar när alla favoriter infriade förväntningarna, men vi får nu Dubbel Jackpott till finalerna på Solvalla. Där ska vi njuta av Stall Lähdekorpis stora löfte som enligt kusken Thomas Uhrberg är lika bra eller bättre än Lukas Lupin och Hot Shot Knick, den danskfödde talangen Jewish Banker

Spikmästaren
Det var ett kort ögonblick som undertecknad fick njuta av ledningen, hafor kontrade direkt med fantastiga 8 poäng, samma höga poäng lyckades Tommy skrapa ihop. Vi kommer att från och med nu att stänga "spelet" kl 12.00 på lördagen. Tipsen är ju främst ämnade åt de som vill hitta bra spikar till sin V75:a, därför ska de också ha en chans att hinna lämna in ett system efter att han analyserat spikmästaren.

 

Veckoschema

Måndagen har ju redan gått

Tisdagen E: På sin hemmabana så vinner nästa alltid Håkan "hockey" Eriksson. Inget undantag denna gång för i DD1 så tar han ut Aquarelle Elegance som ju vanna V75 på Eskilstuna senast. I DD2 så ser det svårare ut. Men om Fredrik B Larssons Emerson High någon gång ägnar sig åt trav så vinner den sexåriga vallacken.

Onsdag V64 Solvalla: I V64 1 vinner Maximilian O.C igen, bara att spika, eller hur Edvin? I V64 2 ser det lite öppnare ut om inte klassiga Mollie's Photo bara vinner, hon var med i uttagningen till Oaks, även om inte det fungerade så tro Bollnästränaren Jan Schön mycket på henna och hon är anmäld till Breeder's Crown i år. I V64 3 så har Goops tyska Cash Winning Vita verkligen hittat en form som heter duga, men den behöver han för att kunna hålla undan för V75 meriterade Axel Esskå.  V64 4 ser hopplöst öppet ut, men imponerat har Mikael J Anderssons All By Me Self, men håller han undan för Carbonate och Giant Player som har springspår från sitt tillägg. I V64 5 (DD1) så ser vi Bon Roc från ett trist spår, men den femåriga hingsten är överlägset bäst i loppet. Sköter sig Scampola As så kommer han att utmana. Mera tveksamt är att alltid Taylor Made blir spelad som favorit. I V64 6 (DD2) så tar det nya radarparet Båth/Ohlsson ner Bourdeaux Price till Solvalla och detta är en mycket lovande fyraring. Minst lika lovande är dock Stall Goops Campo Roc.

Torsdag B: DD1 är ett riktigt bra lopp där Robert Bergh plockar ut Imperial som är bra, men har inte riktigt fått till det. Utmanar och mera meriterade King Apanage har bättre form liksom nestor Lindbergs Le Garcon Soleil. I DD2 så undrar man om någon vill vinna. Ulf Ohlsson kör sin egen holländska import Urmila Boko, hon blir i alla fall intressant att skåda.

Fredag Ro: I DD1 ser vi ett sprinterlopp där Nyby Exet bör vinna, men om Baron Indika någon gång löper upp till sitt kunnande ska enkelt plocka ner hela detta gäng. DD2 är också ett sprinterlopp där många formlösa hästar ska försöka göra upp över den korta distansen. Den enda klasshästen i sällskapet, Ringside ska vinna. Han var ju med i E3 finalen och motståndet här ska inte vålla några problem.

Lördag V75 Finaler Solvalla. Denna finalkväll kommer att gå i Kari Lähdekorpis tecken. I Guldförsöket (inte final) så tar stallet ut Lukas Lupin igen och givetvis så vinner stallet stjärna detta från mycket passande spår. Stall Lähdekorpi tar också ut stallet blivande största stjärna, Jewish banker i Bronsfinalen. Thomas Uhrberg som kör både Hot Shot Knick och Lukas Lupin har menat att Jewish Banker kommer att bli minst lika bra eller bättre en dessa två. I övigt så hänvisar jag till min mera genomtänkta analys som kommer sent under torsdagskvällen

Artiklar
Som vanligt så kommer en lite mera genomtänk analys av V75 finalerna sent under torsdagskvällen, men innan dess så publicerar Trav ifokus ett referat från V64 resultaten från Solvalla.

Forumet
Diskussionen om veckans V75 är redan i full gång, med och diskutera du också. Som vanligt så tippas det många otroligt bra Dagens Dubbel tips varje dag i forumet, var du också och utmana DD kungen Roger.

Välkommen till ytterligare en spännande vecka på Trav ifokus.

 

Bilden publicerad t o m 2006-02-04.

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2006-01-31