2006-09-22 21:55 #0 av: ThomasH

Lördagen blir hektisk för idrottsintresserade Lars Erixon. Först är han V75-favorit på hemmabanan Örebro. Sen får han skynda sig därifrån för att se när favoritlaget Örebro har en viktig match hemma mot BP i Superettan. - Det blir stressigt, men man försöker ju hänga med i idrotten så gott det går när inte hästarna tar all tid. Nu tycker jag att de ska spöa BP så det sjunger om det, säger Erixon.

Före matchen ska han hinna med sitt jobb också, att köra travlopp. Den här helgen kommer V75-cirkusen till Örebro och då har hemmasonen Lars Erixon laddat upp med stallets stjärna, My Gentleman (V75-2). Ekipaget hade fem raka segrar innan sviten tog slut i söndags då de blev tvåa i Årjäng.
- Han var bra då men fick ett tufft lopp utvändigt om ledaren. Nu blir det tätt mellan starterna men han är stenhård i psyket så jag tror att han ska klara det bra.

 

Dags för V75-seger igen
My Gentleman har fått andraspår och Lasse Kryss som Erixon kallas är väldigt nöjd med det eftersom han då är i andraspår på en gång. Det var ett tag sedan Lasse vann på V75 men det brukar bli någon per år. Ett av Erixons största minnen är V75-segern på Solvalla under Elitloppshelgen 2000. Då var det inte många spelare som var med på noterna utan No Pale delade ut 42 gånger pengarna. My Gentleman kommer att ge mycket mindre i utdelning på lördag om han vinner, favorit som han är. Favoritskapet är inget som tynger Erixons axlar, han tycker att det är helt rätt att han är favorittippad.
- Han har varit så bra på slutet och i det här jämna loppet är han en av de bästa. Han kan ju göra en hel del själv så det ska vara en bra chans, säger Lars Erixon som hoppas på trav- och fotbollssuccé för Örebro på lördag.

Anders Forsberg

Bilden publicerad t o m 2006-09-29.

Av: Anders Forsberg, Kanal 75

Datum för publicering

  • 2006-09-22