2006-04-26 00:22 #0 av: ThomasH

Thai Tanic vann Olympitravet och vi ska hylla både de Norska ägarna och tränaren Stall Goop. Men, nu fick Thai Tanic segren istället för den berättiga segraren Super Light, när Jos Verbeck bröt ut ett spår på upploppet. Nu är Thai Tanic klar för Elitloppet. Hot Tub galopperade direkt i Olympitravet och får chans till revansch direkt med nestor Lindberg i sulkyn, men klarar han Citation?

Spikmästaren
Hafor har kopplat greppet och leder nu med 6 poäng, men det är många tävlingsdagar kvar och han kroknade förra omgången.

 

V75 Mästaren
Grattis Kaitsu, att ha 7 rätt på 240 rader är mycket starkt, men även här har Hafor tagit ledningen tillsammans med Lars M.

Veckoschema
Som vanligt så är jag lite sen med artikeln så både måndagen och tisdagen har gått.

Onsdag V64 Solvalla: Digger Crown gör årsdebut och kommer att bli mycket stor favorit, även om Stig H säger att han inte är en spik. Annars så är väl V64-5 det intressantaste loppet, kommer Lugdunum att gå felfritt och klarar han då av Ligne Droite? Vad kan Empire  B prestera i ny regi hos Stall Stig H Johansson?

Torsdag Å: V65-1 är uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal och nog ska Joy Ås vinna. V65-2 är också uttagningslopp till Drottningspokalen. Här ska det handla om Electra Shift och Flicka Kronos. V65-3 är uttagningslopp till Kungapokalen. Egon Vick, Jaded och One Man Show är de som kommer vara med på mållinjen. V65-4 är återigen ett uttagningslopp till Drottningens pokal. Lotoschic vinner men man kan gardera med "Korpens" No Need To Hide. V65-5 är kungakval och här ska vi bevaka Kung Lavec och Jocose, men vinner inte Ludde med Olimede? V65-6 är då ett Kungakval. Rite On Track är farlig, men en ny U.S.A. import Smooth Moves blir mycket intressant.

Fredag U: Umåker värmer som vanligt upp med en V65 på fredagen innan V75. V65-1 år ett 3-åringslopp, men det handlar bara om en häst, U.S.A. Hornline.

Lördag V75 Umåker: Får Hot Tub med nestor Lindberg i sulkyn revansch för debaclet senast? Blir inte Citation för svår? Vi har dock bara sex lopp att lösa, Järvsöfaks är ju med.

Forumet
Hoppas att du känner dig välkommen att delta i alla diskussioner och att inget ämne annat än förtal av någon medlem är främmande att diskutera.

Artiklar
Som vanligt så kommer en lite mera genomtänkt analys av V75 sent under torsdagskvällen. Men varje dag som publiceras någon travnyhet från Kanal 75.

Nya Medarbetare/gästskribenter
Jag efterlyser lite hjälp med att driva Trav ifokus, skicka ett mail till mig om du känner att du gärna vill skriva om trav, som medarbetare eller som gästskribent vid några tillfällen.

Välkommen till ytterligare en spännande vecka på Trav ifokus.

 

Bilden publicerad t o m 2006-04-29.

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2006-04-25