2006-03-21 12:38 #0 av: ThomasH

Både Jewish Banker och Gift To Europe imponerad stort och även om Gullric skrällde så fick den väntade favoritutdelningen. Trav ifokus hade 6 rätt, men nu tar vi nya tag. Vintertrallen är nu över, nu börjar de stora profilerna ruska av sig vintersömnen. Eskilstuna bjuder på det första uttagningsloppet till Olympiatravet och vinterns komet Hot Tub har fått ett besvärligt spår och motstånd.

Nu gör de debut den ena profilen efter den andra. På fredag så får vi se Papa Qui i sin comeback. Vi får tyvärr inte se Gidde Palema som gör debut på Axevalla på tisdagen och Torvald Palema på Jägersro också på tisdagen. V75 loppen på Eskilstuna håller mycket hög klass och förutom uttagningen till Olympiatravet så ska Järvsöfaks möta Norges bästa kallblod Moe Odin. Vidare så har vi ett högklassigt Fyraårslopp på Solvalla på onsdagen när Jocose möter Old Maid Hall. Ja, hela V64 omgången håller mycket hög klass, även där märker vi att vintern har börjat tappa sitt grepp om travet.

 

Spikmästaren
Nu har vi bara den Eskilstuna kvar som speldag i den 2:a omgången. Tommy har kopplat ett litet grepp före Peter P och hafor tillsammans med undertecknad. Vi ska ge Tommy en match in på mållinjen och tänk till nu ni alla som har deltagit i alla tävlingsdagar, två resultat ska räknas bort. Givetvis så startat vi 3:e omgången omgående vecka därpå.

Forumet
Redan nu så har diskussionen starta om veckas V75, delta du också. Alla åsikter är varm välkomna i forumet. Trav i fokus eget dagens dubbel orakel Roger levererar det en enastående tipset efter det andra. Var med du också och ge oss dina DD-tips. En undersökning för att hitta felra medlemmar och aktivera flera hos oss hittar du under rubriken "Hur hittade du hit". Jag skulle uppskatta om du tog dig den minuten som det tar att fylla i, det är helt anonymt.

Artiklar
Som vanligt så publicerar Trav ifokus en mera genomtänkt analys av veckans V75 lopp sent under torsdagskvällen. Men, dessförinnan så publiceras lit olika nyhetsartiklar från Kanal 75 och resultatet från både V75 och V64. Givetvis så berättar vi också hur det gick för de årsdebuterande travprofilerna i veckan.

Välkommen till ytterligare en spännande vecka på Trav ifokus.

 

 

Bilen publicetrad t o m 2006-03-25.

 

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2006-03-21