2006-05-27 14:40 #0 av: ThomasH

Så här tippar kändisarna:

Linda Bengtzing, artist
Steinlager är min favorit. Jag såg honom vinna förra året och gillar hästen skarpt. Dessutom verkar kusken Per Oleg Midtfjeld vara en trevlig prick.

 

Alexander Bard, artist
Fransk seger, absolut. Det är 90 procents chans att någon av fransmännen vinner. Men vem av dem som vinner vet jag inte.

Challe Berglund, assisterande tränare Djurgården Hockey, Stig H Johanssons svärson.
Citation. Alla har skrivit ned honom för att han var dålig senast när banan inte passade. Så alla har glömt hur bra han var gången innan. Sedan är favoriterna inte som bäst just nu verkar det som.

Lars-Åke Wilhelmsson (Babsan), artist och designer
Det blir fransk seger, men inte någon av hingstarna. Mara Bourbon är tjejen som sätter killarna på plats! Är hon lika bra som i Oslo räcker det långt.

Johan Edlund, programledare och TV-kommentator
Jag tror att "Le Cannibale" äter upp dom! Frankrike kommer att göra sitt bästa Elitlopp på många, många år. Jag de Bellouet vinner, Kool du Caux blir tvåa och Mara Bourbon trea. Om det är någon svensk häst som kan utmana så är det Conny Nobell.

Kent Carlsson, travtränare och före detta tennisproffs
Det är inte lätt i år. Jag tror på Jag de Bellouet, han har ett chansartat läge men när det funkar för honom är han en av världens bästa hästar genom tiderna.

Maria Akraka, f.d.friidrottare
Jag tror på Conny Nobell. Han har ett bra startspår och det vore kul om han vann.

Ulf Elfving, radioprofil
Det blir norsk seger för andra året i rad. Steinlager visar att insatsen senast var en tillfällighet. Jag har feeling för att han vinner både försök och final. Spets och slut! Att vinna två år i rad är det inte många som gjort. Men det gör Steinlager nu.

Bengt Skött, reporter Radiosporten
Steinlager, jag utgår från att han är tillbaka i normalt skick. I så fall vinner han mot ovanligt svag konkurrens. Är han sämre än vanligt är det vidöppet.

Johan Hedenberg, skådespelare
Jag säger Hot Shot Knick. Det är nog många som har glömt bort hur bra han varit tidigare. Jag tror att Jag de Bellouet floppar och då vinner Hot Shot Knick. Därmed får Lutfi Kolgjini promenera till Albanien till Kari Lähdekorpis stora glädje.

Göran Ragnerstam, skådespelare
Jag de Bellouet vinner. Han är vässad och kommer att visa vilket monster han är.


Bilden publicerad t o m 2006-06-02.

Av: Kanal 75

  • 2006-05-27