2006-03-28 01:06 #0 av: ThomasH

Order By Fax imponerade och Trav ifokus varning för Per Lennartssons femåring var befogad då vi viste att han utvecklats nere i Frankrike, Ja han imponerade så mycket att han kan vinna finalen. Vi har dock många försök kvar och redan denna vecka kan Marcus Öhmans ögonsten Hot Tub kvalificera sig. Nu blir dock veckan profil Jewish Banker igen som fortsätter sin vandring genom klasserna.

Spikmästaren
Trav ifokus gratulerar Tommy som verkligen imponerade och vann Spikmästaren och därmed vinner en tre månaders prenumeration på Travronden. Nu startat vi en ny omgång så vi hoppas på stort deltagande och många bra spikförslag.

 

Veckoschema
Vi titta bara till vilka profiler som nu börjar lufta sig.

Tisdagens jackpottomgång på Jägersro så får vi då äntligen se Luddes nyförvärv, den 200.000 Euro dyra franska treåringen Prince De Charme. Ludde tar också ut Born At last som nu återfinns i hans stall.

Onsdagen på valla så startar han då igen, kanske för att vässa formen till Olympiatravet, Hot Shot Knick Stig H plockar ut Oaks 2:an Lotuschic. Timo Nurmos startar Breeder's Crown vinnaren för tvååringar förra året, Vanessa Boko.

Torsdagen på Åby så årsdebuterar Peter Untersteiners Solero Briljant och Dan Widegrens Tunk Nafets

På V75 så årsdebuterar Sitig H Johanssons Improve Ås som därmed blir skyhög favorit i uttagningen till Olympiatravet.

Söndagen på Eskilstuna så gör då Victory Tilly årsdebut och jag undrar om han inte kommer med till Olympiatravet om han gör en godkänd insats.

Forumet
Jag ser med glädje att flera medlemmar har börjat analysera travlopp och publicerar sina tankar. Var inte blyg du heller, om du inte vill publicera en hel analys, så kommentera lite under någon tråd, varför inte en Dubbel eller den redan startade debatten om V75. Den nya omgången av Spikmästaren startar denna vecka, missa inte chansen att vara med från börja.

Artiklar
Som vanligt så publicerar jag en analys av veckans V75 sent under Torsdagskvällen. Men, innan dess så kommer diverse olika nyheter från Kanal 75

Välkommen till Ytterligare en spännande vecka på Trav ifokus

 

Bilden publicerad t o m 2006-04-01.

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2006-03-27