2005-10-17 12:34 #0 av: ThomasH

Dumle loss och Zoccer Wadd är våra nya Svenska Mästare Dumle Loss passade dessutom på att sätta nytt banrekord på Åbytravet. Det ska bli mycket intressant att följa Joakim Wallins stjärna i framtiden. Framtiden ja, Solvalla bjuder på Kriterierevanschen och Oaksrevanschen som höjdpunkter denna vecka. Här ska Bertuzzi och Västerbo Miguel göra upp om vem som är den bästa treåringen bakom Jaded.

Som vanligt så bjuder veckan på många bra V5-lopp. För att nämna några så tar Åke ut en mycket fina 3-åring på sin hemmabana (Axevalla) Julia Wille och mycket duktiga Indian Trail. På Färjestad så träffar vi den andra Järvsöhästen som visar prov på enorma resurser, Klack Jo (Jävsöfaks lillebror). På Bergsåker får vi träffa ytterligare en Järvsöfaks-avkomma, Fakse, men han kan väl inte rubba Alsaker Knekten?

V75 gästar Mantorpstravet och höjdpunkten är nog finalen i ”Sikta mot stjärnorna” inte kan väl Jörgen Westholms Rite On Track förlora? Åke har dock en grym dam vid namn Lady Minette och är finnen Old Maid Hall i form?

Var med och utmana DD-mästaren, som just nu nog är undertecknad?  Forumet bjuder på mycket bra DD-tips varje dag, delta och bjud på dina tips.

Som vanligt så publicerar vi en genomtänkt analys av veckans V75 på torsdagskvällen och efter det så ska vi diskutera livligt i forumet, delta, kritisera mina tips och ge oss dina tips. Men innan dess så ska vi njuta av de bra loppen på Solvalla under onsdagen och ett referat om vem som vann och varför kommer under onsdagskvällen. Vi ska också hålla tummarna för Lindas (ridsport ifokus) systers Call O'Boy som återigen startar med Björn Goop i sulkyn

Välkommen till ytterligare en spännande vecka på Trav ifokus

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2005-10-17