2005-10-03 11:57 #0 av: ThomasH

Trav i fokus hade en fin vecka där vi prickade in både Dumle Loss och Hot Tub som vinnare på Solvalla under finalerna. Dessutom så varnade våra medlemmar på forumet för Regent Royal. Ni som tog rygg hade alla chanser att vara med och dela på miljonerna. Denna vecka så följer vi med spänning Victory Tillys comeback på V75.

 

Trav i fokus gratulerar Stefan Hultman och stall Travkompaniet till vinsten i travkriteriet med Jaded. Conny Nobell visade att han är Europas bästa fyraåring, gratis Björn Goop och Veijo Heiskanen. Hur ska detta fortsätta, Eliloppet nästa?

Efter den gångna veckans stortrav känns det som vi är tillbaka i höstlunken. Bollnäs är värd för V75 denna vecka och det ser svårlöst ut. Höjdpunkten är kanske mötet mellan Järvsöfaks och hans mycket duktiga son Åkre Lurifaks, men vi koncentrerar oss på Victory Tillys comeback på V75. Ska Sveriges vinstrikaste häst någonsin återigen lyckat komma tillbaka till eliten? Vi publicerar våra tankar om V75:an under torsdagskvällen. Därefter så diskuterar vi omgången flitigt i forumet, ta aktiv del i den diskussionen. Alla åsikter är av stort värde, stora som små tankar hjälper oss alla till att bli vinnare.

Var med i ett spelbolag, hafors kameler hade bara 5 rätt i premiäromgången, hitta dina spelkamrater på forumet under tråden ”Bolagsspel”.

Välkommen till ytterligare en spännande vecka på Trav i Fokus.

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2005-10-03