2006-01-24 00:55 #0 av: ThomasH

Nu så kommer dom snart att mötas, den färska gulhästen Hot Tub som klättrat från klass III till Guld på drygt ett år och Lähdekorpis förvandlingsnummer som har etablerat sig som en guldhäst, Lukas Lupin, bägge imponerad ju på Bergsåker och visade alla märken av klasshästar. Nu ska vi se fram emot Jägersro och Kari Lähdekorpis nya förvandlingsnummer, Hot Shot Knick.

Spikmästaren
Spänningen tätnar och undertecknad tog över ledningen, men det är långt kvar och få poäng som skiljer första och sista plats.

 

Veckoschema

Måndag Mp: Tävlingarna har redan gått i skrivande stund och vi lyfter på hatten för Roger som återigen prickade dubbeln till ett bra odds

Tisdag J: I DD1 ser Loverboy Pellini ut att ställas mot ett lite sämre motstånd. I DD2 så har nu Run For Vuggt fått ett lopp i kroppen och ska vara övermäktig detta motstånd

Onsdag V64 Solvalla: Kickan Silvo är ingen vinstmaskin men har hittat en av de få formtopparna men kan hon slå Lönnhults Danne? Men, vinner gör väl Maximilian O.C? V64-2 blir en uppgörelse mellan Nisse och Haark. V64-3 ser mycket öppet ut om inte Goops Escudo By Pass är överlägsen. V64-4 så ska Suzanne plocka in ett tillägg på Itty Bitty. V64-5 (DD1) leder Opec hela vägen runt. V64-6 (DD2) så tror man att Sun Power G.C ska vinna, men jag varnar för att Loppet överläget bästa häst, Augusta Bell nu fått ett lopp i kroppen.

Torsdag Å: I DD1 så ser vi Duc Sand igen med ett skitspår, men detta är en undantagshäst numera när han inte längre galopperar mera än han travar. DD2 är ett styerlopp opch nu är det vinter och då kommer Indian Trail att hänga med, han har ju ingen speed med är mycket stark, detta vinner Åke Svanstedt.

Fredag Ax: DD1 är vidöppet, gör det kloka valet att alltid plocka med en Åke Svanstedt kuse på den gröna kuskens hemmabana. I DD2 ställt We Two mot ett lite enklare gäng.

Lördag V75 Jägersro: V75-1 vinner Tequilaracing Rose motståndet ser inte ut att vara det skarpaste. V75-2 är ett stolopp och innan Symfoni Sund visar bättring så står jag över. Mellby Ocarina har andra förutsättningar nu men kan få sitt hänglopp. Loppet ser svårlöst ut. V75-3 vinner den gamla stjärnan som Lähdekorpi har fått sådan snurr på, Hot Shot Knick. V75-4 är också ett stolopp och detta ser om möjligt ännu svårare ut att lösa.  I V75-5 så är det Idenhoms Kenzos tur, han trivdes inte med brodd på Bergsåker nu ser det ut som spel mot ett mål. V75-6 Blir en uppgörelse mellan Vamos. Analoux och Ligne Droite om inte Brian Ås får bestämma för länge i spets. I V75-7 blir Capricon Label synnerligen svårslagen från springspår med Örjan i jollen.

Artiklar
Som vanligt så kommer en lite mera genomtänkt analys av V75 sent under torsdagskvällen, men innan dess så kommer ett referat från Kanal 75 om hur V64 slutade.

Forumet
Varje dag så kan vi alla följa de mycket fina Dagens Dubbel tipsen, var med du också och ge oss dina spel. Veckans V75 börjar diskuteras redan under onsdagen, delta du också med dina tankar.

Välkommen till ytterligare en spännande vecka på Trav ifokus.

 

Bilder publicerade t o m 2006-01-28.

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2006-01-23