2006-01-17 15:50 #0 av: ThomasH

Björn Goop återkom från semestern med guld i sikte. En värdigare vinnare av V75 Mästaren är det svårt att hitta. Segervapnet denna gång var en katapultspurtande Maximilian O.C. Nu ser vi framemot Bergsåker och ytterligare en start för stall Lähdekorpis stora stjärna, Lukas Lupin och vi följer också "Det heta badkaret"

Spikmästaren
Hafor har börjat den andar omgången på ett övertygande sätt Han har tagit en tvåpoängsledning, men det är många tävlingsdagar kvar och alla som deltagit alla tävlingsdagar ska ju räkna bort två resultat, så du som ännu inte har deltagit ännu har alla chanser att vinna.

 

Veckoschema
Måndagen har ju redan gått då jag är lite sen med artikeln.

Tisdag G: I DD1 så träffar på hästen som har alltid har en enorm tur, Mike Daro.

Onsdag V64 Solvalla: Höjdpunkten är Bullwaks lopp där eliten gör upp över sprinterdistans. Lönnhults Danne och pånyttfödde Hot Shot Knick blir segeraktuella. Ett försök i Bronsdivisionen i DD1 ser också ut att bli ett bra lopp, James Bond mot Åsgårds Nisse eller ska fenomenet Jewish Banker bli för svår.

Torsdag Å: Som vanligt så är det första loppet som är kvällens höjdpunkt. Ett sprinterlopp där Affe Fager och Carpricon Label göra upp om segerpremien. Men DD1 är inte ett så dumt lopp där Black Canter ska försvara favoritskapet över sprinterdistans, men Ålarökaren är van tuffare motstånd. I
I DD2 så ska Global Derby vinna.

Fredag Ro: I DD1 så kommer Casandra Toppspinn tillbaka efter ett års frånvaro och besitter en kapacitet som är de övriga överlägsen, men frånvaron gör att vi gör klokast i att gardera med Baggå Boy. I DD2 så vinner Ulf Ohlsson och Turbo Overload.

Lördag V75 Bergsåker: Många öppna lopp och därför måste vi lite till de säkra korten, Lukas Lupin och Hot Tub, men man kan också fundera på mäster Lindberg och Le Garcon Soleil som bara gör sina bra lopp på hemmabanan.

Artiklar
Som vanligt så kommer en mera genomtänkt analys av V75 sent under torsdagskvällen, men dessförinnan så publicerar ett referat från hur V64 på Solvalla slutade.

Forumet
Redan nu så har veckans diskussion startat V75:an, delta du också och ge dina funderingar. Vare dag så diskuteras och bra Dagens Dubbelspel föreslås, ge också dina DD förslag

Välkommen till ytterligare en spännande vecka på Trav ifokus


Bilden publicerad t o m 2006-01-21.

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2006-01-17