2005-12-05 16:31 #0 av: ThomasH

När Flying Hercules vinner guldloppen på V75 då är vintern här. Flying Herculers var duktigt även om Tommy Hanné gav honom ett perfekt lopp. V75 på vintern innebär skrällar och stora pengar nästa varje omgång. Denna gång så var det bara en vinnare som lyckades pricka in rätt hästar. Trav ifokus lyckades bara få 4 rätt, men nu tar vi nya tag och siktar mot Jägersro, vilka skrällar ska vi hitta där?

Spikmästaren
Nu går den första omgången in i sitt slutskede och Lise-Lotte var den enda som tog poäng i den senaste omgången och hon går därmed upp i ledningen.


Bolagsspel
Det går fortsatt trögt för det enda spelbolaget, men man kunde ju inte begära så mycket mera än de 4 rätt som presterades. Men, det finns intressenter som vill starta ett bolag till, anmäl er intresse i tråden "Bolagsspel" och var med och utmana.

DD-Tips
De mycket bra DD-Tipsen som presenteras i forumet fortsätter, var med och ge dina tips. Ola lyckade sätt en mycket fin Dubbel som gav över 80 x pengarna på Gävle.

Veckoschema
måndag Hd:
V65-1 är ett mycket bra lopp där vi får se Hudson Blue igen. Nu ska han lyckas hålla undan för Anelka, det kan bli svårt. I V65-2 så kommer J.R Boy ut igen, tänker han trava denna gång? Då vinner Lähdekorpis häst överlägset, men han ska hålla undan för Mad Hatter som är en duktig styer. I DD1 så får vi se några tämligen okända treåringar. Trorlig favorit blir No Lane No Gain som är ny hos Peter Untersteiner. Men, om den Danske gästen Kundun Östervang springer felfritt så kan han ge Untersteiners nykomling en match. I DD2 får vi se vi se V75 bekantingen Calypsi Elmcrown igen, han hoppade ju som spetsfavorit senast på Kamar. Får nu också Erik i sulkyn. Preben Kjaersgaarden har Dansk gäst som var mycket duktig senast, Happiness Photo. Från tillägg kommer hemmahästen Dotto Nilema som för Lähdekorpi gjorde ett mycket bra lopp senast bakom Crowns Diamond och Prince Vallinat.

Tisdag J: I DD1 så får vi se ett mycket bra lopp där Dan H ska ta sig an Kariya och enögda Elsa Ur Dijon. De får konkurrens av Jeannes Shadow och Another Leaf. I DD2 så ser det ut som Elegance Lady blir ensam på banan om inte V75 bekantingen Vekas Katrin får för sig att visa form.

Onsdag V64 S: V64-1 Nu har väl Vamos fått läge och motstånd som han ska klara av. Ludde vinner nog detta, fast de som har härdas mot tufft mot brukar prestera bra när de möte lite normalt motstånd. Taylor Booko var senast ute i Breeders' Crown för fyraåringar och bör inte ha något problem med dessa djur, undantaget Vamos. I V64-2 så ser vi igen den mycket duktiga Stig H importen Scampolo As, detta vinner han. V64-3 är ett mycket bra lopp som bör stå mellan Musigny Degato, Leo Farming med ett lopp i kroppen, Alex Broline som har varit ute mot stentufft motstånd och Ebel som kanske tycker att distansen är i kortaste laget. V64-4 är ett treåringslopp för ston och här bör ju den med den bästa hårdheten, Ecupos Bitte vinna, även om läget inte är roligt. Fast hon möter ju det finska fenomenet Old Maid Hall, även om h0n aldrig riktigt har lycktast i Sverige. V64-5 (DD1) är ett bronsförsök och vi ser därför många fina travare. Twigs Newton är mycket bra, har härdats i årgångseliten och slog senast V75 vinnare Pampino mycket enkelt. Här ska hon försöka sätta klorna, eller snarare hovarna i Komet Value och Condrads Comet. Jag tror inte de kommer att vålla Stig H' treåring några problem, en spik. I V64-6(DD2) så ska 4-åringarna ta in ett tillägg på treåringarna. Jag tror att Flying Young klarar detta även om det kan bli svårt mot Bambino Banker som senast var tvåa bakom Kung Lavec och Mellby Pin High som försvarade sig tappert senast mot Jewish Banker. Face The Evil är bästa hästen när det fungerar för honom.

Torsdag Å: i V65-1 så ska högkapabla Little Ekå försöka ta ner Lukas Lupin. Nu är det ett litet fält så Little Ekå som körs av en vildsint kusk kan klara sig. Passa bara Loke Patrol. I DD1 så bör Gift To Europa inte ha några problem om inte Åke får bättre snurr på sitt stall för Wish For han bli svårstoppad. I DD2 behöver vi alla streck som vi har råd med om inte Åkes Delfi Edge fungerar. Då vinner hon.
Fredag Ös: Nu då ska jag studera var min flygande Älg tar vägen, senast så flög han till skogs. The Flying Moos är en högkapabel häst och jag väntar mig stordåd från honom i V65-1. I V65-3 får vi se hästen som gav Ola i forumet ett dunderodds, 3-åringen Fantasy Broline. I DD1 så bör Shogun Wind vinna jag ser inga hot, möjligen om Saddle Brook får spets och blir svårfångad. Intressent att får se Tabore tillbaka igen på travbanan, är han i gammalt gott slag så slåss de övriga om andra platsen. DD2 är ett kallblodslopp där det ser svårlöst ut, Spiker har nog bäst form.

Lördag V75 J: I V75:1 Så ska Stanely Bar vinna. Detta är en mycket bra häst, enda frågetecknet hur formen är på Stall Svanstedt. Ludde vinner alltid något lopp på sin hemmabana och Synfoni Sund har ett bra springspår och Ludde kommer inte att låta Åke fuska bort loppet. I V75-2 så ska Riva Del Sole vinna, den enda frågetecknet är om hon kan springa barfota eller ej. Blir det skor så måste den breda pennan fram. V75-3 i guldloppet så tror jag mycket på Noa Savoy som har dunderform är som en oljad blixt bakom bilen. Men, det är också Caramba Hall som har ett bättre läge och Erik kan ställa till det för Björn Goop. V75-4 är vidöppet, men duktiga treåringen Victor Cavallo var mycket duktig senast när han blev från åkt på upploppet av Axel Esskå. I V75-5 så för vi se ytterligare ett förvandlingsnummer signerat Hans Adielsson, Information Center, nästan obesegrad sedan Hans började träna honom. V75-6 är som vanligt ett silverlopp som är ett formidabelt getingbo. Mack November på hemmaplan ska hålla undan för Prince Valliant igen och får inte släppa ut Rado som kommer sitta i ryggen på honom. Blir det Andalox som dra nytta av detta scenario? Eller Brave Sand som har dunderform och är en bra vinterhäst. I V75-7 så svek ju Wingait Geforce totalt som favorit senast. Han gick också på pumpen av Ixas Winner senast och ändå blir nog Wingait Geforce favorit, nej jag tackar och streckar även E.G Tealight som är bästa hästen när han fungerar.

Artiklar
Som vanligt så publiceras en lite mera utförlig analys av V75 sent på torsdagskvällen, men innan dess som komer ett referat om hur V64 på Solvalla slutade från Kanal 75.

Forumet
Diskussionerna om veckas V75 omgång har redan startat i forumet. Var med och diskutera du också, det hela kulminerar på lördagsförmiddagen. Men, forumet är öppet för alla åsikt och frågor, dra dig inte för att skriva några inlägg, jag lovar att alla medlemmar uppskatta allt som skrivs.

Välkommen till ytterligare en spännande vecka på Trav ifokus.

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2005-12-05