2005-11-28 11:59 #0 av: ThomasH

Gammal är äldst. Victory Tilly var i gammalt gott slag när han inte gav uppstickaren Spring Ray skuggan av en chans. Stig H Johanson fick fira 1000 rikstoto segrar med sin stora stjärna och ögonsten, vilken lycka! Fortsättning följer och jag håller det inte för otroligt att vi får se honom i Elitloppet igen. Nu blickar vi framåt och ser hur en annan världsstjärna, Malabar Circle Ås, sköter sig på Gävletravet.

Spikmästaren
Det var ingen bra omgång för oss spikmästare, bästa resultat var 2 poäng. Nu tätnar det i toppen. Var med och ge ditt förslag, det är inte omöjligt att vinna omgång 1 än, men vi ger ju förslagen mest som en service för de som vill hitta bra spikar. Omgång 2 startar 7/1-06 och då kommer vi inte bara tävla om äran, något typ av pris kommer också att delas ut till den som lyckas bäst.


DD-Tips
Det är imponerande vilka många bra DD-tips som publiceras i forumet, det är uppenbart att spel på Dagens Dubbel är mycket populärt. Det är med all rätt, att tjäna lite pengar på DD är mycket enkelt. Det är bara att hitta rätt hästar i två lopp och ofta brukar oddsen vara smickrande. Var med och ge dina DD-tips.

Bolagsspel
Det går inte så bra för det enda spelbolaget, hafors kameler, i Trav ifokus. Starta ett bolag och var med och utmana. Det finns de som är intresserad att starta ett bolag, anmäl ditt intresse i tråden "Bolagsspel"

Veckans schema
Måndag F
: i V65-1 så får vi se L'American igen som ju har lämnat Goop och finns nu i träning hos Magnus Jakobsson och han har ju just nu ett bra snurr på sitt stall. Men, han möter en trög herre som också har lämnat Goop, Anders Harvester, kanske Dagfinn Aarum kan få bättre fart på honom. Dock blir Aces Dream svårslagen, Björn Goop kommer att trava vidare mot 400 segrar i år. I DD1 så får vi se högkapabla Duc Sand igen. Nu verkar det som han har travat i ett par starter, när han travar så vinner han, och Goop blir en vinst närmare 400. I DD2 hittar jag ingen vinnare, måste studera loppet lite mera.

Tisdag E: I DD1 så Gör Baloo Shift comeback efter vila och måste ses med mycket stor chans direkt i första starten sedan april. I DD2 så har Thrust Memphis fått ett bra läge bakom bilen och det bör räcka hela vägen

Onsdag S: V64-1 är ett mycket bra stolopp där Blues Office kommer att leda hela vägen runt, men Caprice Hörda var mycket bra senast och Sara Lu Honover var duktig bakom Lukas Lupin. I V64-2 så blåste ju Present som stor favorit senast, hur är formen? Damn Good Jon är en vinterhäst och ska nog ses som favorit om travet fungerar. I V64-3 så får vi se Spoon Hornline igen. Detta är en 4-åring med synnerligen hög kapacitet, men motstånd saknas inte, Green Chili har inte fått den utdelning sam han förtjänar och Suzzane har väl dragit ett för dåligt spår?  I V64-4 så får vi se Glowlite igen och detta är nog veckans spik. V64-5 (DD1) så får vi njuta av ett riktigt bra 4-åringslopp där Intoxicated inte är favorit trotts den mycket fina insatsen senast. Men, han möter några riktigt bra hästar, Stig H tar ut Citation och framför allt Passionate Kemp kommer och hälsar på. I V64-6 (DD2) är det så många okända hästar med så jag passar och måste studera loppet mycket mera ingående.

Torsdag B: I V65-1 så ser vi Bellman Töll som nu är tillbaka som vinnare igen, han vinner detta utan att bottnas. I DD1 så är Disco Ås tillbaka efter vila och från passande spår så kommer han att bli mycket farlig då han är mycket snabb ut. Brian Hebro har mycket bra form och ska också passas även om han fått spår lite väl långt ut på vingen. I DD2 ser vi ett långlopp med hästar fördela på 3 volter, det blir mycket svårlöst. Jag sätter nog en slant på Cesar Topspin som nu har två lopp i kroppen efter vila.

Fredag Kr: Vi är tillbaka på Kalmartravet och inleder med ett mycket bra lopp där Brave Sand bör vinna, men spelarnas mardröm Mattis Snix kan ibland göra otroliga lopp, tyvärr är det lång mellan gångerna. DD1 är ett fyraåringslopp där Torvald Palema är kanonen som bör vinna. I DD2 så får vi återigen se Uppercrust Run som tyvärr galopperade senast på V75, nu är läget svårt men motståndet sämre. Håller han sig på bena så vinner han

Lördag G: I V75-1 så vinner Åsgårds Nisse, han har ju vistat en form utan like en längre tid nu. I V75-2 så ska väl Stars'N Bars får revansch för det senaste debaclet, men Staro True Blue har ju spurtat som skjuten ur en kanon de senaste starterna och förr eller senare så hinner han fram. Staro Unplugged håller mycket bra form och blir nu förstärkt med Ulf Ohlsson. I V75-3 så vinner Malabar Circle Ås, ser inget motstånd som har någon chans att utmana. V75-4 är ett kallblodslopp där Åkre Lurifaks vinner, han håller ja nästan lika bra klass som sin far. V75-5 så har vi också en säker segrare i Åkes Foreigne A.E som håller dunderform och var synnerligen bra senast på Åby. I V75-6 så kommer inte Björn Goop göra om samma misstag som senast med Maximilian O.C som hade vunnit om inte Goop drog tussaren innan upploppet, han galopperade av ren pigghet. Nu vinner han. I V75-7 så ser vi de som ska ha revansch bland de 3-åriga stona. Alltid V.G var ju underbar i uttagningen till Breeders' Crown med kom bort i finalen. Men, hon utmanas av Foreign Beauty, Ultra Sund och framför allt Patricia Du Ling.

Artiklar
Som vanligt så kommer en mera genomtänk analys av V75 sent under torsdagskvällen, men innan dess så publicerar vi ett referat från Kanal 75 om hur V64 på Solvalla slutade.

Forumet
Som vanligt så kommer ni med otroligt bra DD-tips och intressanta och värdefulla tips inför V75. Delta i de diskussionerna!

Välkommen till ytterligare en spännande vecka på Trav ifokus

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2005-11-28