2005-10-31 00:54 #0 av: ThomasH

Simb Chaplin joggade hem svensk Uppfödningslöpning, här har vi en blivande världsstjärna om han får vara frisk. Höjdpunkterna den vecka är givetvis Orsi Mangelli där den Europeiska treåringseliten möts på San Siro i Milano, Breeders' Crown finalerna för 4-åringar och Breeder's Crown semifinaler för 3-åringar

Notera att V75 mästaren startar på ATG på måndag. Det är en rolig tävling som det är gratis att delta i. Trav i Fokus startar också en tävling, Spikmästaren, där det gäller att hitta den bästa spiken, ja inte den bästa utan den som ger bäst odds. Läs mera under den tråd i forumet som startar under veckan. DD-tipsen fortsätter att hålla hög klass, delta du också och få med ditt namn i listan för vunna DD

 

Måndag: V5 Halmstad (Hd) med ett fint fyraåringslopp i V5:2, där Jewish Banker möter Sea Striker och Fyrtum. Ett treåringslopp där Lähdekorpi visar upp en fin treåring i Holywood Star. DD1 är ett mycket fint stolopp där enögda Elas Ur Dijon ställs mot Starlight, en skadefri Blues Office och Caprice Hörda

Tisdag: V5 Jägersro (J) känns som en gäspning och vi vänder istället blickarna mot Italien och Orsi Mangelli, där den europeiska treåringseliten möts på San Siro i Milano. Svenskhopp är Robert Bergs nya amerikan Cromwell samt Lutfi Kolgjini och Olimede. Det är två kvallopp och final. Första loppet startar omkring 15.30 och det går att spela på via ATG, hoppas bara att loppen visas under kvällen, annars måste du köpa ATG:s Online tjänst för att se loppen.

Onsdag V65 Solvalla (S) ett fint 3-åringslopp i V65:3 där vi får se V75 bekantningen Mr Hillspott igen, känns som motståndet är fullt överkomligt för Walmanns 3-åring. DD1 är ett fint stolopp där Timo Nurmos Rebecka har fått ett fint läge bakom bilen. Men höjdpunkten är DD2 där Opal Viking ska ta in ett tillägg på Rado, det ska väl ordna sig, eller?

Torsdag: V5 Gävle (G) ett mycket bra fyråringslopp, men med bara 8 startande i V5:1. Vi får se Early Tilly, Talang Sund och Robin Q som har formen på topp. DD1 är ett bra lopp där några gamla stjärna visar upp sig, Ataraxi L. Heart Boy Laday, Minett Gel, Prevent och Twigs Indeed. Dessa ställs mot Leffe Blanche som inte har spetsläge. I DD2 ska Maximilian O.C ta in dubbla tillägg på Embargo As och kanske framför allt ett tillägg på Freak.

Fredag: V5 Boden (B) här får vi se i DD1 Prince Of North på svensk mark igen. Han har ju vunnit två lopp i Finland efter vilan, undrar om han även denna vinter tänker mosa alla konkurrenter?

Lördag: V75 Bergsåker det kommer en mera utförlig analys som vanligt under torsdagskvällen och sedan deltar vi i debatten i forumet. Vi noterar bara att Järvsöfaks startar, så det återstår bara 6 lopp att lösa, kanske bara 5, för Malabar Cirkle Ås är den enda världsstjärnan i guldfältet, eller? Kan Fama Currit förlora Breeders' Crown finalen för ston? Har vi bara 4 lopp kvar att lösa?

Söndag: V65 Örebro så smäller. Närke-banan bjuder på högklassiga semifinaler i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker, Kungen kommer, Kung Lavec ska nu ta revansch för den snöpliga galoppen senast. Vi får också se Striking Ås och Rite On Track i varsina semifinaler.

Välkommen till ytterligare en spännande vecka på trav ifokus

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2005-10-30