2005-08-16 00:50 #0 av: ThomasH

Här diskuterar vi trav. Undrar inte du hur man blir en vinnare på trav? Det gör jag. Men, jag har upptäckt att tillsammans så hittar man oftare rätt. Jag kommer att delge mina tips och tankar runt trav och räknar med att du har hittat andra infallsvinklar. Delge oss andra dessa. Det är det Trav i fokus är till för.

Man kan undra varför man ska sprida bra speltips? Har Elitloppetjag hittat de rätta dragen till en V75:a, varför inte tiga och plocka hem pengarna själv? Var ärlig nu, hur ofta händer det? Man behöver vara många som har trav som intresse, som har hittat någon säker häst som man gärna delar med sig och får andra säkra hästar i utbyte. Trav I fokus är forumet för dig, om du som liksom jag tycker att man måste hämta information från alla källor. Har du dessutom travsporten som din favoritsport, ja då har kommit helt rätt.

Jag kommer att skriva lite om veckans V75:a och en kort analys av onsdagstravet på valla. Senast fredagskväll så har ni mina tankar om V75:an och räknar med att du inte håller med utan kritiserar och kommer med dina tankar.

Välkommen till Trav i fokus!

Thomas

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2005-08-15