2006-05-31 21:26 #0 av: ThomasH

Travsporten är fantastik! Vi har nätt och jämt hämtat oss från uppvisningen av Le Cannibale som kommer att gå till travhistorien, fören vi ställs inför en gulddivision på Örebrotravet som är så långt ifrån Elitloppet som man kan komma. Rado gör debut men möter inga odjur.

Veckoschema


Onsdag V64 Solvalla
: Det är lite av dagen efter på Solvalla denna kväll. Det är inga höjdpunkter som är värda att titta närmare på. Vi studerar framtiden i 3-åringsloppet där Glen Norman kommer att bli favorit med Lord Stanely, men jag streckar nog hela fältet. V64-5 (DD1) är ett bra lopp där Stig-Erik blir favoriter med kapabla Felini Sec, men läget är inte skoj så strecka också Domain Launcher och bortglömda Northwood som är enorm när han springer barfota och fungerar. V64-6 (DD2)är ett Klass III försök och här ska vi se Ursos Boko som favorit, ja kanske en spik.

Torsdag B: V65-1 är ett bra 4-åringslopp där Bertuzzi möter Canpanj och Zoogins avkomma Zogan. V65-2 är också ett bra lopp där Hilda Zonetts lillebror, Hilding Zonett möter övermäktigt motstånd, tror de flesta. Osvuret är bäst när Robert Berg tävlar på hemmaplan. V65-4 är ett treåringslopp och nu har vi verkligen lillebror i loppet, Mandor Zonett, men favorit blir firma Båth/Ohlsson med Global Icon. De möter doch en Norsk gäst som det surras en del om, obesegrade Glad X.T. I V 65-5 så sitter nestor Lindberg upp bakom Rivaldo och detta kan vara vinnarekipaget. Men, Coper Peddy imponerade ju stort senast på V75 och ska ses som favorit. V65-6 är Bergsåkerstravets höjdpunkt. Luxur Ås möter Hot Tub och framförallt Brunton Tilly. Den enastående bra 3-åringen för ett antal års sedan har tänt till igen som 7-åring och Seth Bowl ska inte nonchaleras.

Fredag Vg: Tyvärr så kommer inte denna V65 omgång gå till historien.

Lördag V75 Örebro. Jag hoppas att återkomma sent under torsdagskvällen med en mera utförlig analys

Artiklar
Som vanligt så publicerar vi travnyheter från Kanal 75 och en mera utförlig analys av V75 sent under Torsdagskvällen. Denna mycket efterlängtade analys har haft sommarledig ett antal veckor och kommer bara sporadiskt att publicerar under sommaren i mån av tid.

Forumet
Jag hoppas att du känner dig välkommen att skiva och läsa vad du vill på Trav ifokus. Det är vi medlemmar som gör sajtet till vad det är. Om även du skriver någon analys, eller bara en reflektion, kanske bara en fråga så vet jag att vi alla uppskattar det. Varför inte delta i de två tävlingarna som arrangeras av Trav ifokus, Spikmästaren och V75 Mästaren.

Välkommen till ytterligare en spännande vecka på Trav ifokus.

 

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2006-05-31