2006-02-07 15:49 #0 av: ThomasH

Jewish Banker visade upp sig och lämnade ingen oberörd. Hur långt kommer detta danska dynamitpaket att gå? Som väntat så dominerade Stall Lähdekorpi, trotts att stallet stjärna Lukas Lupin mötte övermäktigt motstånd. Nu ser vi framåt Åbys tävlingar och vi får återigen njuta av Hot Shot Knick.

Spikmästaren
Nu börjar der bli tjatigt, men vi måste jaga hafor, annars kommer han att dra undan ännu mera i täten.


Veckoschema

Måndag Mp: Tävlingarna har redan gått

Tisdag: Ös V65 med Jackpott, så hör kommer lösningen: V65 1: Det är bra en häst som har kapacitet att vinna men spåret är inte roligt för 8 Isa Dibs, men hon var med 2004 i E3 finalen för Ston, diskades visserligen men hon har tider i kroppen som de övriga får svårt att matcha. Spåret medför dock gardering. 1 Texas Tour var med på V75 på Bergsåker näst senast men då från ett trist 8:e spår hade han inge chans. Nu efter ett lopp i kroppen och ett mera passande motstånd så blir han farlig. V645 2: Ett kallblodslopp där jag förordar helgardering. V65 3: 9 Canpanj vinner. Detta är en mycket lovande fyraåring som avslutade fjolåret med en övertygande seger i ett 3 åringslopp på Bergsåker, slog Charles de Gaulle med många längder. V65 4: Ett Kallblodslopp till och ett litet fält som vi helgarderar. V65 5 (DD1): Ett bra och öppet lopp där det på förhand ser ut som Robert Bergh och Per Linderoth ska gör upp på mållinjen med Filip Q.C respektive C.K Mack. Men Bo Eklöf och Salo möter lite enklare motstånd än vanligt. Och, om nestor Lasse Lindberg skulle få Gum Ball Bee att trava för en gångs skull så kan gammal visa sig vara äldst. V65 6 (DD2): Jomar Blekkan åker till Östersund med ett mycket dukigt sto, Khadisha och i brist på konkurrenter så spikas hon.

Onsdag V64 Solvalla: I V64 1 så möter McCoy Hoss lite bättre motstånd än tidigare, men som vanligt så är han sitt eget motstånd. Denna gång dock möter han en till som är sitt eget motstånd, högkapabla Duc Sand. I V64 2 så visade ju Willie Marrone mycket fin löpskalle senat och motståndet ser inte värre ut denna gång. I V64 3 så får vi se Per Lennartssons mycket fina tyska import, det fyraåriga Sugercan Hanover avkomman Mrs Meyer Landsky. Hon var enastående bra näst senast när hon utklassade alla ston. Nu möter hon inte bara ston. Smash Light var otroligt bra när han och Leif Witasp senast besökte Solvalla, de övriga var statister. Nu var han inte riktigt lika bra senast. Däremot så verkar stall Hultman har bra form på stallet och Just About Enough har dessutom bra form. I V64 4 Så tar Tarzan ut Estragone och som vanligt så kör mycket duktiga Daniel Rydén igen, han visade ju upp honom senast från sin bästa sida. I V64 5 (DD1) så ska Opec vinna, men han misslyckades ju senast när han blev överflugen i starten och fastnade. Det kan han bli nu också för Scarlett Ano är en katapult bakom bilen. I V64 6 (DD2) så ska nyvakna Mellby Ocarina tas sig an hingstar. Det klarar hon, men det blir tufft så vi garderar. Arnie Somolli har äntligen hittat en bra formtopp, vann ju senast över Maximilian O.C. Technician är en trög herre som helst ska ha ett varav till, men han har formen i topp och möter ett lite enklare gäng än vanligt.

Torsdag Å: I DD1 så är det dags för Stall Lähdekorpi igen. Palermo Mail var med i årgångseliten som fyraring men det har krånglat lite sedan dess. I detta lopp saknar den sexåriga vallacken motstånd. I DD2 vet Jag inte mycket om hästarna, måste läsa på mera.

Fredag Kr: I V65 1 så får vi se Run For Vuggt igen, nu med ett lopp i benen. I DD1 så plockar Joakim Lövgren ut stallets nya stjärna Katanjas Diamond, men nu ska ha tampas med Claes Svensson King Aurora. I DD2 så ser jag ingen vinnare, undrar om inte en helgardering är att föredra.

Lördag V75 Åby: i V75 1 så och Picachu saknar motstånd trotts det trista spåret, låg klass på loppet. I V75 2 så vinner Kung Åke igen. Västerbovivinnare har nu ett bra läge mot mediokert motstånd. I V75 3 så får vi njuta av Hot Shot Knick och hans vinnarskalle. I V75 4 är det vidöppet men det är en lite fördel till Stall Lähdekoprpis nya Copiad avkomma, Coppy Kax. I V75 5 så bör Thomas Uhrberg defilera hem med Invincible Dust. I V 75 6 (DD1) så var Rado en besvikelse senast, men nu är ordinarie kusk tillbaka och Rado möter lite sämre motstånd. I Avslutande V75 7 (DD2) så ska pappa Goop vinna med formtoppade Luckytobeborn.

Forumet
Jag hoppas att ni liksom jag drar nytta av det mycket bra Dagens Dubbel tips som presenteras varje dag av våra duktiga medlemmar. Vad med du också och tjäna en slant på DD, och när du ändå gör det presentera dina tips till oss. Diskussionen om veckans V75:a är redan igång, tyck till du också, ju fler vi är som kommer med reflektioner ju bättre system kan vi alla göra. Men, begränsa sig inte bara till V75, det körs ju V65 varje dag och till onsdagens V64 brukar forumet presentera många tänkvärda systemförslag

Artiklar
Som vanligt så kommer en lite mera genom tänkt analys av V75 sent under torsdagskvällen. Men, dessförinnan så publicerar vi en analys från Kanal 75 om hur V64 slutade.

Välkommen till ytterligare en spännande vecka på Trav ifokus

 


Bilden publicerad t o m 2006-02-11.

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2006-02-07