2005-10-24 15:34 #0 av: ThomasH

Som vanligt så har vi många fina travlopp att se fram emot under veckan. Breeders' Crown semifinalerna för fyraåriga ston körs på Gävletravet under tisdagen och redan i första semifinalen så kommer vi att träffa på kullen gigant, Fama Currit. Veckan fortsätter med ston, nu i Solvallas treårings serie.

Fama Currit går ut i Breeders' Crown semifinalen för fyraåriga ston på Gävletravet, inte kan väl hon förlora. Solvalla bjuder också på ston. I sin treåringsserie för klass II är det är svårtippat.  I sista loppet möts dock formtoppade Nyby Exet , Air Force och ständigt snabbspurtande Arnie Sensation.

På På Åbytravet under torsdagen

Fama Currit startar  Kommer Fräcke Fredrik och       
på Gäveltravet i       gästar, det blir en sevärd DD.
Breeders' Crown       Var med och utmana våra        
semifinalen.                duktiga DD-tippare. Varje dag så
Foto Kihlmans Foto    bjuder trav ifokus på mycket bra DD-tips, bra är dom bara för att ni medlemmar är så duktiga och dessutom delger oss era tips. Veckan avslutas på Umeåtravet och ett möte mellan Järvsöfaks och hans duktiga son Åkre Lurifaks och Svenska Mästerskapet för kallblodsston där får vi träffa Järva, en femårig dotter till Järvsöfaks.

V75 gästar Jägersrotravet och rivstartar med ett mycket fint fyraårslopp, Jubileumsloppet när V75 fyller 12 år. Flying Young ska mäta sina krafter mot Torvald Palema, men norrmannen Always Alluring kommer inte att kasta in handuken, vad tänker Needles'n Pins göra? I finalen till Svensk uppfödningslöpning så får studera det finska fenomenet Simb Chaplin. I Guldloppet så ska väl den fina femåringen Spring Ray vinna, han spurtade ju mycket starkt bakom Dumle Loss senast på SM, men Giant Diablo ger sig nog inte friviligt. Som vanligt så kommer trav ifokus analys av V75 under torsdagskvällen och sedan diskuterar vi flitigt omgången i forumet, stöter och blöter tankar och tips

Välkommen till ytterligare en spännande vecka på Trav ifokus.

Relaterade länkar

Av: ThomasH

Datum för publicering

  • 2005-10-24