Nyhter från Kanal 75

Ny satsning på V64

2005-09-06 22:19 #0 av: ThomasH

V65 på onsdagar blir åter V64. Nu med chans för spelarna att fördubbla sin vinst på sex rätt. Samtidigt införs V65 på DD-banan övriga vardagar. - Tanken är att fler ska vinna, samtidigt som det ska finnas chans till miljonvinst varje dag, säger Remy Nilson, VD på ATG.

Från Kanal 75

För två år sedan tog ATG bort V64 från Solvallas onsdagar och ersatte det med V65. En förändring som var efterlängtad av många spelare. Nu gör alltså V64 comeback.
- Att V64 förra gången hamnade i onåd hos spelare och media berodde mycket på att utdelningen på fyra rätt uteblev mer än varannan gång. Genom att sänka lägsta utdelningen till 5 kronor plockas merparten av dessa tillfällen bort, säger Remy Nilson.
Radpriset för V64 blir detsamma som för V65, en krona. Däremot innebär den nya "V6-poolen" en rejäl förändring. Genom att kryssa i en särskild ruta på kupongen, kan spelaren välja bort rätten att hämta ut vinster på fem och fyra rätt. I gengäld får han eller hon 2,5 gånger utdelningen på sex rätt om man lyckas pricka in vinnaren i samtliga lopp.
- Detta ger spelet en ny och spännande flexibilitet. I första hand kommer det att uppskattas av storspelare som vill gå för stora potter, samt av djärva småspelare. Med den nya kombinationen av åtgärder hoppas vi återigen återupprätta vår onsdag som "lill-lördag" i våra breda spelgrupper, säger Remy Nilson.
V65 kommer att finnas kvar, men inte på onsdagar. I stället kommer den spelformen att användas varje kväll på den bana som arrangerar Dagens Dubbel, undantaget onsdagar och lördagar. Eventuell V65-jackpot går alltid vidare till motsvarande dag veckan efteråt. Premiär för de nya spelformerna planeras till slutet av november.
- Med de här nyheterna har spelarna intressanta spelformer, fler vinstchanser, men också chans till storvinster varje dag, säger Remy Nilson.

Pär Andersson

Av:

Pär Andersson

Datum för publicering

  • 2005-09-06

Anmäl
2005-09-06 22:50 #1 av: ThomasH

Jag personligen är mycket tveksam till det nya upplägget. Att inte kryssa i 2,5 ggr i utdelning för 6 rätt kommer knappast att förekomma. Således så har ATG infört ett nytt spel som heter V6 och inget annat. Skulle vara intressant att höra vad ni andra anser om förslaget, bra eller dålig? det kan dock vara intressant med V65 på DD banorna, ett lopp till att studera och jag gissar att vinstsummorna kommer att öka.

Anmäl
2005-09-07 19:49 #2 av: Bertil

Typiskt trick för att försöka öka spelandet.

Småspelarna blir inga vinnare om de kryssar bort 4:or och 5:or, eftersom 6:or är rätt ovanligt bland småspelare. De stora gynnas inte heller nämvärt, då ingenting idag hindrar dem att spela fler system. Visserligen blir insatsen dyrare, men vid missad 6:a utfaller ju 5:orna och det ger ju en bättre risk/reward i spelet.

Däremot är det som sägar Thomas, att V65 på DD banor är av intresse.

mvh

Bertil

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.