2013-05-07 07:20 #0 av: [Kanehant]

Om ATG:s nye ordförande har väl ingen vetat om det är en "fågel" eller "fisk", men nu har han uppenbarligen tänkt till och personligen kläckt förslag till lösning av V86-problematiken. Eller "lösning", han föreslår en blandomgång onsdagar mellan Solvalla och övriga storbanor fr.o.m. februari nästa år. Samtidigt står det i Travronden: "Vilken huvudspelform man ska ha är ännu inte bestämt, V86 kan bli utbytt mot något annat.

-Det finns massor med teknikaliteter och organisatoriska saker att lösa och även ett antal konsekvensanalyser att göra innan vi vet om det här kan genomföras, garderar sig Hasse Skarplöth."  

I en tid då travet krisar kanske det hade varit idé med att först göra ritningen innan man förebådat arken som skall rädda travet? Nej, nu hamnade ATG:s nye boss i kategorin "fisk" för mig! Det här kan bli en kraftig prestigeförlust för honom om det inte blir av. Travet behöver genomtänkta räddningsinsatser, inte stort uppslagna hugskott som riskerar att hamna i papperskorgen!

(Wikipedia : "Columbi ägg är en parabel som visar att ett problem som kan ses som omöjligt innan man vet lösningen, kan ses som trivialt när lösningen är känd.")