Trav snack

Med där det händer

2014-04-19 19:53 #0 av: [Didnovarre]

För en tid sedan tackade bloggaren Lennart Persson för sig på nätet. Dessförinnan hade han varit en ständig källa till oro för travetablissemanget genom sin vassa penna, men han hade även en säker förmåga att med hjälp av sitt kontaktnät ragga upp de heta nyheterna. Anders Engman på Sydsvenskan är också en säker nyhetsleverantör, och nu har Rickard Hansson i sin nya blogg på Expressen trav direkt släppt heta nyheter som att Jim Oscarsson lämnar Åby och att Johan Untersteiner och Kenneth Haugstad "gör en rockad".  

Alla dessa nyheter har kommit fram tack vare nyfikna travnyhetsgrävare, medan grabbarna på Ronden som sitter mitt i smeten tycks vara sist på nyheterna. Kanske är felet just att de "sitter mitt i smeten" och måste förankra skriverierna uppåt i rörelsen innan de får skriva något? Eller är de helt enkelt proppmätta och inte bryr sig vad som rör sig ute i travsverige?

Anmäl
2014-05-13 17:52 #1 av: [Didnovarre]

Nu har Lennart Persson återkommit och tar upp kampen med Rickard Hansson om att vara först med det senaste. Vi travvänner som varken har tillgång till Twitter och FB är vinnare, med tillgång till dessa nyhetskulsprutor på nätet!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.