Trav snack

Lite från helgen

2014-06-16 09:16 #0 av: [Didnovarre]

* Kul grepp av ATG att bjuda Kurre (?) från Alandhs elitloppsfilm som varit på alla banor utom Boden på resan dit! Det var intressant att höra hans berättelser från banorna, bl.a. hur han kunde vara ute på Valla klockan sex på morgonen en vanlig travsöndag, alltså inte en elitloppsdag.

* Skulle vara roligt med ett inslag om hur en modern travspelare tillbringar sin kväll framför datorn som jämförelse! Fast det lär vi aldrig få se...

* Per Skoglund lyckades den här dagen hitta en hästskötare som storgrät över ett tredjepris. När får vi första gråtaren för en matlapp i sändning?

* Lika väntat var snacket om "starka känslor" i studion efteråt, plus att gråtartjejen sedan fick priset som "veckans glädjespridare". (Är det inte dags att byta ut T-shirten som pris till en näsduk snart?)

* Från söndagens sändning fastnade främst Al Dente (hur skall han förlora finalen?) och den snälla Souchong (som heter som mitt favoritté) på näthinnan.

Anmäl
2014-06-16 13:27 #1 av: [Didnovarre]

"Kjelle" hette farbrorn visst (inte "Kurre"). Han kan ses här!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.